apotelesmata exetasewnΤη Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει γνωστή η ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων, η οποία υπολογίζεται προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας δίνουν αγώνα δρόμου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, ενώ έμπειροι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να επισημαίνουν πως η φετινή χρονιά θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κύριο στοιχείο θα είναι η τάση ανόδου των βαθμολογιών που θα καταγράψουν τα περισσότερα τμήματα εκτός από το 5ο επιστημονικό πεδίο. Στις Πολυτεχνικές και Ιατρικές σχολές η άνοδος των βάσεων αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν από τα 200 και θα φτάσουν ακόμα και τα 500 μόρια. Μικρές αυξομειώσεις θα έχουμε και στις νομικές σχολές.

Σε κάθε περίπτωση καθοριστικός παράγοντας των φετινών βάσεων θα είναι η μετεγγραφές, καθώς πολλοί είναι οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει μια σχολή της περιφέρειας γνωρίζοντας καλά, πως η μεταφορά της θέσης του στον τόπο διαμονής του είναι σχεδόν σίγουρη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.