Lomverdos«Τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία από τον Ιούλιο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα βιβλία», τόνισε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus» στη Θεσσαλονίκη.

Για το θέμα των αναπληρώσεων των κενών σε δασκάλους και καθηγητές, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων σημείωσε: «Ζητήσαμε 22.500 αναπληρωτές και εξασφαλίσαμε 19.500. Τα 3.000 κενά που απομένουν θα καλυφθούν με παράλληλες αναθέσεις».

Ο κ. Λοβέρδος ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και απάντησε ότι «Εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Τέλος σε ερώτηση για τον ΕΝΦΙΑ, σημείωσε: «Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, αλλά και ζητήματα έκτασης του φόρου. Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να επανεξεταστεί στο πλαίσιο της υπερφορολόγησης και ήδη ο νέος Υπουργός Οικονομικών ασχολείται με αυτό το θέμα. Στον προϋπολογισμό του 2015 ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει είτε να μειωθεί, είτε να εξαλειφθεί».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.