yp.paideiasΕιδική εκδήλωση για την επισημοποίηση και προβολή της Διαπανεπιστημιακής – διατμηματικής συνεργασίας μεταξύ της Νομικής Σχολής Αθηνών και της Νομικής Σχολής του Κινέζικου Κρατικού Πανεπιστημίου, έγινε πρόσφατα στη Σαγκάη, παρουσία των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων της Σαγκάης και της Αθήνας, του Έλληνα Προξένου και άλλων εκπροσώπων του πολιτικού και πνευματικού κόσμου.

Η συνεργασία αφορούσε στην ανταλλαγή φοιτητών και ακαδημαϊκού προσωπικού, στην προώθηση κοινών προγραμμάτων και συμμετεχόντων, καθώς και στη διεξαγωγή ειδικών μαθημάτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η αντιπροσωπεία του Κινέζικου Πανεπιστημίου βράβευσε τη νομικό και υποψήφια διδάκτορα του ξένου Πανεπιστημίου κ. Αγγελική Λαναρά, η οποία είχε και την πρωτοβουλία των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της συμφωνίας, στο πλαίσιο της έντονης εξωστρέφειας των Κινέζων, σε συνδυασμό με τη δεδομένη εκτίμησή τους για τους Έλληνες, αλλά και την όλο αναπτυσσόμενη οικονομική συνεργασία των δύο χωρών.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.