seminarioΣας προσκαλούμε στην Ημερίδα με τίτλο «Ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών: βήματα “εμπρός” μέσα από εφαρμογές», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, 17.00-21.00, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ανάδειξη της δυναμικής που ανέπτυξαν τα σχολεία που συμμετείχαν στη διευρυμένη ενδοσχολική υποστήριξη, προκειμένου να κωδικοποιηθούνε κάποιες καλές πρακτικές βελτίωσης του σχολείου.

Εισηγήσεις θα γίνουν από τους/τις διευθυντές/ντριες των σχολείων που συμμετέχουν φέτος στη διευρυμένη ενδοσχολική επιμόρφωση στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Ημερίδα –δια ζώσης ή ηλεκτρονικά*- παρακαλούμε να το δηλώσετε, έως την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

    http://www.diapolis.auth.gr/aithseis/drasi4/seminaria2014/thessaloniki_26-6-14_2/

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Γεωργία Μπουρουτζή, στο 2313018457, ώρες 11.00-13.00 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση.

   Με εκτίμηση

Η επιστημονική υπεύθυνη της Δράσης

Ζωή Παπαναούμ

Πρόγραμμα ημερίδας

*Σε όσους συμμετάσχουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Πράξης (www.diapolis.auth.gr) θα αποσταλεί κωδικός πρόσβασης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.