ypourgeio paideias-2

mineduΣας ενημερώνουμε ότι για όσους Διευθυντές σχολικών μονάδων δεν κατέστη δυνατή η δια ζώσης επιμόρφωση, προβλέπεται ασύγχρονη εξ αποστάσεως επιμόρφωση.

Για τον σκοπό αυτό, αποστέλλεται επιμορφωτικό υλικό καθώς και εργασίες/ δραστηριότητες, τα οποία παρακαλούμε να προωθήσετε στους υπόχρεους μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 σε ηλεκτρονική μορφή. Συγκεκριμένα, σας αποστέλλουμε συνημμένα:

  • αρχείο τεσσάρων (4) επιμορφωτικών μαθημάτων, το οποίο βασίζεται στο επιμορφωτικό υλικό που έχει ήδη παραδοθεί στους Διευθυντές σε έντυπη μορφή, και
  • αρχείο με κείμενο γενικής εισαγωγής στη φιλοσοφία, τις διαδικασίες και τα εργαλεία της αξιολόγησης του Προεδρικού Διατάγματος 152/2013, το οποίο αποτελεί επικαιροποιημένη έκδοση του επιμορφωτικού υλικού που υπάρχει στο CD.

Τα παραπάνω αρχεία σε συνδυασμό με το Επιμορφωτικό Υλικό που έχει ήδη παραδοθεί στους Δ/ντές (έντυπο-φυλλάδιο και CD το οποίο αναφέρεται σε όλες τις περιπτώσεις αξιολόγησης του ΠΔ 152/2013) θα αποτελέσουν το υλικό μελέτης, προκειμένου οι επιμορφούμενοι να ετοιμάσουν τις απαντήσεις τους στις σχετικές ερωτήσεις που καλούνται να συμπληρώσουν και να τις υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Συγκεκριμένα, η ασύγχρονη εξ αποστάσεως επιμόρφωση των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  1. Το επιμορφωτικό υλικό αναπτύσσεται σε τέσσερα μαθήματα. Υπολογίζεται ότι για τη μελέτη κάθε μαθήματος και τις αντίστοιχες ασκήσεις απαιτούνται περίπου 3 ώρες.
  2. Οι επιμορφούμενοι θα ετοιμάσουν τις απαντήσεις τους στις σχετικές ερωτήσεις που καλούνται να συμπληρώσουν και θα τις υποβάλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .
  3. Στις περιπτώσεις που ο επιμορφούμενος μετά τη μελέτη του υλικού έχει απορίες, επικοινωνεί με τον αρμόδιο Διευθυντή Εκπαίδευσης, ο οποίος του παρέχει τις ανάλογες διευκρινίσεις.
  4.  Η διαδικασία μελέτης και απάντησης στις σχετικές ερωτήσεις πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014.

Το επιμορφωτικό υλικό των τεσσάρων επιμορφωτικών μαθημάτων και της εισαγωγής, που τώρα σας αποστέλλουμε για ταχύτερη προώθηση, σύντομα θα βρίσκονται αναρτημένα και σε ειδική πλατφόρμα του ΙΕΠ για την εξ αποστάσεως επιμόρφωση της Πράξης «Προκαταρκτικές Ενέργειες για την Αξιολόγηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα θα ακολουθήσουν πρόσθετες οδηγίες.

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη της Πράξης,

Μαρία Νίκα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.