metaptyxiaka uoiTo Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων» στις 4 Ιουνίου 2014 στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ώρα 9.00π.μ. με κύριο σκοπό την προβολή και παρουσίαση των προσφερόμενων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στόχος της Ημερίδας είναι η ακριβέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση τόσο των φοιτητών και των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όσο και του ευρύτερου κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις εκπαιδευτικές δυνατότητες και προοπτικές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί από τους Προέδρους ή τους Διευθυντές των εν λόγω Μεταπτυχιακών προγραμμάτων και θα περιλαμβάνει ολιγόλεπτη αναλυτική παρουσίαση (10-15 λεπτών) σχετικά με
– τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ)
– τα κριτήρια εισαγωγής σε κάθε επιμέρους ΠΜΣ
– τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων των ΠΜΣ.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική δ/νση: [email protected]. To έντυπο της δήλωσης υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης (http://gd.uoi.gr) και της Δομής Απασχόλησης Σταδιοδρομίας (http://dasta.uoi.gr).

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Ι. στα τηλέφωνα 26510-08454 & 08460 και στο e-mail: [email protected].

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οργάνωση : Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Τοποθεσία : Αίθουσα Λόγου & Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ωρα : 09:00
Επικοινωνία : Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Είσοδος : Ελεύθερη

Σχετικό Link : 
http://
Σχετικό Αρχείο :

http://www.uoi.gr/files/news/attachments/6516.zip

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.