kiki-dimoulaΗ Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων σας καλεί στην εκδήλωση προς τιμήν της κορυφαίας ελληνίδας ποιήτριας και ακαδημαϊκού Κικής Δημουλά, που θα πραγματοποιηθεί στη Στοά του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο), την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ., σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
7.30-7.40. Προεδρία και εισαγωγική ομιλία Αναστασίου Στέφου, Προέδρου της ΠΕΦ.
7.40-8.00. Γιάννης Παπακώστας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, «Λέξεις ανθεκτικές που να μη σχίζονται, Κική Δημουλά».
8.00-8.20. Αγάθη Γεωργιάδου, δ.φ., Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων, «Ανιχνεύοντας την απουσία. Μια διαδρομή στην ποίηση της Κικής Δημουλά».
8.20-8.40. Κώστας Κουτσουρέλης, ποιητής – εκδότης του περιοδικού Νέον Πλανόδιον, «Εις πείσμα των μικρόψυχων καιρών; Ο ποιητικός θρίαμβος της Κικής Δημουλά».
8.40-9.00. Τασούλα Καραγεωργίου, ποιήτρια, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων, «Η Κική Δημουλά και το μαγικό ελιξήριο της ποίησης».
*
Ποιήματα της Κικής Δημουλά θα διαβάσουν οι νέοι ποιητές από το Εργαστήρι του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος»: Έλενα Πολυγένη, Άννα Γρίβα και Χρήστος Σιορίκης.
*
Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα διαβάσει ποιήματά της η Κική Δημουλά.

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Στέφος
Η Γενική Γραμματέας

Γεωργία Χαριτίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμότατα τη Διεύθυνση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για την ευγενική παραχώρηση της Αίθουσας Εκδηλώσεων και τον Εκδοτικό Οίκο Ίκαρος για την προσφορά των βιβλίων της Κικής Δημουλά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.