image251x188Τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες κ. Βαρδακαστάνη, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία κ. Λυμβαίο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος κ. Γιάλλουρο και τη Γενική Γραμματέα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Τσαβαλιά, παρουσία του Διευθυντή της Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Λολίτσα.

Η συνάντηση ήταν αποτέλεσμα μιας μακράς συνεργασίας με την ΕΣΑΜΕΑ, η οποία κορυφώθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 και με την παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Μαριόλη. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα, στο πλαίσιο γόνιμου διαλόγου για το Νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας για την Ειδική Εκπαίδευση, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Ο κ. Κεδίκογλου δεσμεύτηκε να ληφθούν υπόψη οι πολύ χρήσιμες προτάσεις της ΕΣΑΜΕΑ.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΓραμματική: Ασκήσεις σε αρχικούς χρόνους(Α-Χ)
Επόμενο άρθροΜικρό Λεξιδρόμιο
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.