mikro leksidromio“Μικρό Λεξιδρόμιο”
Η “Anima” ανοίγει τις πόρτες της και σας υποδέχεται στο παιδικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά 8-12 χρονών. Οδηγεί έτσι τα παιδιά στο μοναδικό κόσμο του παραμυθιού. Μέσα από ένα ταξίδι στη μουσική, στη ζωγραφική και στα χρώματα, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά εισάγονται στο μαγευτικό κόσμο του παραμυθιού και της γραφής του.
Τα σεμινάρια του Μικρού Λεξιδρόμιου μπορούν να γίνουν και στο χώρο του σχολείου μετά από συνεννόηση με την εκδοτική. Το Μικρό μας Λεξιδρόμιο θα ξεκινήσει το καινούργιο του Ταξίδι στον Κόσμο του Παραμυθιού με το νέο σχολικό έτος. Όμως, για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση του προγράμματος, παρακαλώ ―σε περίπτωση που η δράση αυτή σας ενδιαφέρει― να επικοινωνήσετε μαζί μας μέχρι τις 31 Ιουλίου (αν τα σεμινάρια θέλετε να γίνουν στο χώρο του σχολείου), διαφορετικά οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
Για εγγραφές μέχρι τις 31 Ιουλίου γίνεται επιπλέον έκπτωση 10%.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα
animapublications.blogspot.com και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα σεμινάρια.
Επικοινωνήστε στο [email protected] και στο 2155510304 για να σας αποσταλούν ηλεκτρονικά ή μέσω φαξ αιτήσεις εγγραφής

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.