exams4Α) Κατανομή των μαθητών στις αίθουσες.
Η κατανομή των υποψηφίων στις αίθουσες στα Ε.Κ. θα γίνεται πρώτα κατά Λύκειο προέλευσης και μετά κατά μάθημα και αλφαβητικά.
Κατά την εξέταση του μαθήματος Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας και του μαθήματος επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας οι υποψήφιοι θα τακτοποιηθούν στις αίθουσες αλφαβητικά ανεξαρτήτως Κατεύθυνσης, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι υποψήφιοι θα τακτοποιηθούν αλφαβητικά κατά Κατεύθυνση.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων, κατά τη δεύτερη μέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι εξετάζονται, ανάλογα με την επιλογή τους, στα μαθήματα Γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία του Νεότερου και του Σύγχρονου Κόσμου. Σύμφωνα με το αναβαθμισμένο πρόγραμμα της Εταιρείας «ΕΠΑΦΟΣ» που σας έχει αποσταλεί και προκειμένου η αρίθμηση των τετραδίων των ως άνω μαθημάτων να είναι συνεχής, παρακαλούμε κατά την εξέταση των τεσσάρων αυτών μαθημάτων Γενικής Παιδείας οι υποψήφιοι να τακτοποιηθούν στις αίθουσες κατά μάθημα και αλφαβητικά.
Εφόσον έχει ορισθεί σε συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο ΓΕΛ να εξετάζονται και υποψήφιοι άλλου ΓΕΛ ή
υποψήφιοι ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) από ένα ή περισσότερα ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι αυτοί τοποθετούνται σε διαφορετική αίθουσα κατά ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Στην περίπτωση όμως που πρόκειται για μικρό αριθμό υποψηφίων από ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ αυτοί τοποθετούνται στην τελευταία αίθουσα των υποψηφίων του προηγούμενου ΓΕΛ, εφόσον υπάρχει χώρος, με την επισήμανση να διατηρηθεί απόσταση μεταξύ τελευταίου υποψήφιου του ενός Λυκείου με τον πρώτο υποψήφιο του επόμενου Λυκείου, ώστε να διευκολυνθεί η επικόλληση των αριθμητηρίων που είναι διαφορετικά για κάθε Λύκειο. Οι υποψήφιοι που προέρχονται από διαφορετικά Λύκεια, αφού πρώτα τακτοποιηθούν κατά ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), κατανέμονται κατά μάθημα σύμφωνα με τα οριζόμενα στα ανωτέρω.

Ολόκληρες οι οδηγίες εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.