SMY  Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.grτροποποίηση επί της προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών/στριών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2014-2015:

         « Σύμφωνα με το άρθρο 189 του Ν.4261/2014 (ΦΕΚ 107 Α΄), που δημοσιεύθηκε στην ΕτΚ την 5η Μαΐου 2014, ήτοι σε χρόνο μεταγενέστερο της έκδοσης της Προκήρυξης του Διαγωνισμού (ΕΔΥΕΘΑ 17/2014), για τις υγειονομικές εξετάσεις των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ έτους 2014 θα ισχύσει το ΠΔ 133/2002 (ΦΕΚ 109 Α΄) και  όχι το ΠΔ 11/2014 (ΦΕΚ 17 Α΄).

       Το ΠΔ 133/2002 (ΦΕΚ 109 Α΄) είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείο: www.et.gr.
Κατόπιν των παραπάνω με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, θα γίνονται δεκτά από τις Σχολές 1ης Προτίμησης – ΔΑΕ/Β1 σε περίπτωση αποστολής τους μέχρι και την 14η Μαΐου 2014 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας δημοσίας ή ιδιωτικής).         
Η συγκεκριμένη τροποποίηση αφορά αποκλειστικά τις υγειονομικές εξετάσεις των υποψηφίων και δεν επηρεάζει τα δικαιολογητικά που ήδη έχουν αποσταλεί ή θα αποσταλούν από τους υποψήφιους/ες στις Σχολές 1ης Προτίμησης – ΔΑΕ/Β1 και που αναγράφονται στο Παράρτημα «ΣΤ» ».

          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των Σχολών που αναφέρονται στην προκήρυξη.

          Παρακαλούμε η ανακοίνωση αυτή να αποσταλεί στις οικείες Περιφέρειες προς ανάρτηση στον αντίστοιχο πίνακα ανακοινώσεων και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Δ.Ε. καθώς και των Λυκείων, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για  εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές και να καταθέσουν έγκαιρα τα δικαιολογητικά τους. Εφιστούμε την προσοχή στους Διευθυντές των Λυκείων ώστε να ενημερώσουν άμεσα τους υποψηφίους σχετικά με την προκήρυξη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:                                                                                                        Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

1) Γραφ. κ. Υπουργού

2) Γραφ. Υφυπουργού κ. Κεδίκογλου                                                                               ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΠΑΡΛΑ

3) Δ/νση Οργ. και Διεξ. Εξετάσεων/ Τμήμα Β΄

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.