ypourgeio paideias-2

mineduΣας γνωστοποιούμε ότι το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ υλοποιεί για το σχολικό έτος 2013-2014 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις» Παίζοντας με τη δημοσιογραφική πράξη.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα) το διάστημα Μαρτίου – Ιουνίου 2014, έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και  απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε ημερομηνίες που καθορίζονται κατόπιν κράτησης στα τηλ. 210-5241624, 6973823425 και 6974188933

Η μετακίνηση των μαθητών θα γίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Προηγούμενο άρθροΦορολογία από…παλιά
Επόμενο άρθροΕκδήλωση:Τα προβλήματα της ειδικής αγωγής
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.