Το «Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών», ύστερα από τον επιτυχημένο κύκλο διαλέξεων και εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το περυσινό ακαδημαϊκό έτος, συνεχίζει και φέτος τις δραστηριότητες του, διοργανώνοντας εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων και τον 2ο κύκλο του «Διεθνούς Colloquium για τον Αριστοτέλη», με ομιλητές ειδικούς Αριστοτελιστές από την Αγγλία, την Ιταλία, Ισπανία, τις Η.Π.Α. και την Ελλάδα.

Tην Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρες 19:00-21:00, θα πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο 1 του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Α.Π.Θ., η δεύτερη διάλεξη του 2ου κύκλου του «Διεθνούς Colloquium για τον Αριστοτέλη», με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής Α.Π.Θ. και Επίτιμο Πρόεδρο της Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου και της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, Χαράλαμπο Σ. Ιεροδιακόνου, με θέμα: «Η Ψυχολογική διάσταση στα Αριστοτελικά κείμενα».

Θα ακολουθήσει η Αναγόρευση του Καθηγητή Χαράλαμπου Σ. Ιεροδιακόνου σε Επίτιμο Μέλος του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών». Toν τιμώμενο θα προλογίσει η Πρόεδρος του ΔΙ.Κ.Α.Μ., Ομότιμη Καθηγήτρια Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Τετάρτη, 5 Φεβρουάριος, 2014 – 19:00

Χώρος:

Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) Α.Π.Θ
Οργάνωση εκδήλωσης

Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.