ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Panepisthmio ATHINAS

1)    Αριθμός προτεραιότητας

Παρακαλούνται οι φοιτητές-τριες του τρίτου και του τέταρτου έτους σπουδών που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης να προσέλθουν στο αρμόδιο γραφείο (6ος όροφος, κυψέλη 605, Γραφείο Ευριπίδη Γαραντούδη) την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, 10:30-12:30, προκειμένου να παραλάβουν από τον Γραμματέα του προγράμματος αριθμό προτεραιότητας με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

2)    Αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους στο αρμόδιο γραφείο την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, ώρες 10:30-12:30, προσκομίζοντας τον αριθμό προτεραιότητας, φωτοτυπία της φοιτητικής τους ταυτότητας και την αίτηση. Το έντυπο της αίτησης θα χορηγείται από το γραφείο της Πρακτικής Άσκησης.

Σημειώνεται ότι τόσο για την παραλαβή αριθμού προτεραιότητας όσο και για την υποβολή αίτησης από τρίτους απαιτείται νομίμως επικυρωμένη εξουσιοδότηση (ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα) από τον/την ενδιαφερόμενο/η φοιτητή/τρια.

Tέλος, διευκρινίζεται ότι ο/η φοιτητής/τρια ή ο εκπρόσωπός του/της δεν μπορούν να παραλάβουν περισσότερους από έναν αριθμούς προτεραιότητας και δεν μπορούν να υποβάλουν περισσότερες από μια αιτήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.