Πλάτωνος “Πρωταγόρας” – Λεξιλογικές ασκήσεις

Πλάτωνος “Πρωταγόρας”: Ερωτήσεις από θέματα Πανελληνίων (2000-2018)

Περιλαμβάνει:

  • Ερωτήσεις εισαγωγής
  • Ερωτήσεις ανάπτυξης
  • Λεξιλογικές ασκήσεις

Κατεβάστε το αρχείο: Ερωτήσεις από θέματα Πανελληνίων 2000-2018

 

http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=748940
https://www.facebook.com/manolis.manos.311/
Προηγούμενο άρθροΛατινικά: Ακολουθία χρόνων στην οριστική
Επόμενο άρθροΛατινικά: Χρονικές προτάσεις
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειμαι τρίτη λυκείου φέτος δίνω πανελλήνιες αλλα τα σχολια στο γνωστό δεν τα μπορώ καθόλου…μήπως μπορείτε να μου πείτε τα πιο sos?

  2. Μανώλη, σ’ευχαριστουμε!! Ήθελα να σε ρώτησω:έγραψα κάποιες σημειώσεις για το συντακτικό της Λατινικής Γ Λυκείου. Θα μπορούσα να σου στείλω να τις δεις μήπως τις αξιοποιήσουμε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.