ypourgeio paideias-2

mineduΤο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχεδιάζει, υλοποιεί και πιστοποιεί δράσεις και προγράμματα, που προσφέρονται στους πολίτες, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) διοργανώνουν σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τις δράσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν από κάθε Περιφέρεια.

Πρώτος σταθμός είναι η Αλεξανδρούπολη όπου, σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση, παρουσία του υφυπουργού Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα.

Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα παρουσιάσουν σε εκπροσώπους της Περιφέρειας, των ΟΤΑ, επαγγελματικών επιμελητηρίων και ενώσεων τις δυνατότητες αξιοποίησης των έργων, των δράσεων και των προγραμμάτων τους, που υλοποιούνται και ενδιαφέρουν την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ThrakiPalace.

Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.