ypourgeio paideias-2

mineduΣυνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ανδρούλλα Βασιλείου.

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος συναντήθηκε σήμερα 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την Ευρωπαία Επίτροπο αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ανδρούλλα Βασιλείου.

Στη συνάντηση βασικά θέματα ήταν η επένδυση στην Εκπαίδευση, στην Επαγγελματική Κατάρτιση και την Έρευνα, όπως προσδιορίζονται στη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρώπη 2020» και όπως έχουν υλοποιηθεί από τις πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επίσης, αντικείμενο της συνάντησης, αποτέλεσαν οι Προτεραιότητες της επερχόμενης Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πρώτο εξάμηνο του 2014, στον τομέα της  Παιδείας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για τα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα
Επόμενο άρθροΑνθρώπων… θαύμα, Μυρτώ!
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.