ypourgeio paideias-2

mineduΠαρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές και τους καθηγητές της Γ’ Λυκείου για τη δυνατότητα χρήσης των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο www.study4exams.gr . Όπως είναι γνωστό τα βοηθήματα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε, χωρίς περιορισμό στην πρόσβαση. Ο ιστότοπος περιέχει υλικό για τα παρακάτω πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα της Γ’ Λυκείου:

·         Αρχαία Ελληνικά – Φιλοσοφικός Λόγος.

·         Βιολογία Γενικής Παιδείας.

·         Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

·         Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας.

·         Μαθηματικά Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

·         Φυσική Θετικής & Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Τα Ψηφιακά Βοηθήματα ήδη εμπεριέχουν πλούσιο υλικό, σημαντικό για τις εξετάσεις. Παρόλα αυτά θα καταβληθεί προσπάθεια σταδιακού εμπλουτισμού με νέο υλικό, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Περιοδικά θα αναρτώνται επίσης επαναληπτικά διαγωνίσματα.

 

Για τη μεγαλύτερη χρηστικότητα των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων εγκαινιάζεται μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων μέσω του Δελτίου Ενημέρωσης Κοινού (Newsletter) που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο. Θα δημοσιεύεται περίπου κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2013-14 και θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον εμπλουτισμό νέου υλικού στα βοηθήματα (π.χ. ερωτήσεις θεωρίας, ασκήσεις, επαναληπτικά θέματα, κτλ) ή την ανάρτηση διαγωνισμάτων. Το πρώτο τεύχος δημοσιεύτηκε το μήνα Νοέμβριο. Κάθε μαθητής ή καθηγητής που επιθυμεί να ενημερώνεται και μέσω e-mail, μπορεί να κάνει εγγραφή στον ιστότοπο. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις ανάλογα με την πορεία των εργασιών αναρτήσεων του νέου υλικού.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η ομάδα του έργου “Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.