Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης για τη σημερινή Γενική Απεργία

olmeΚΑΜΠΑΝΙΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Greece Solidarity Campaign
Ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα Ελληνικά σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τη Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη 2013.
(Παρακαλούμε να προωθηθεί σε όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία και συνομοσπονδίες)
Σαν μέλη της αντιπροσωπείας της καμπάνιας «Αλληλεγγύη για την Ελλάδα» που επισκεφθήκαμε την Αθήνα τις 27, 28, 29 και 30 Οκτώβρη 2013 και συναντηθήκαμε με συνδικαλιστές της ηγεσίας και της βάσης, οργανωτές κοινωνικών φαρμακείων και κέντρων κοινωνικής αλληλεγγύης, δημοτικούς ακτιβιστές, εργαζόμενους στα πανεπιστήμια, ειρηνιστές και πολιτικά πρόσωπα που αντιστέκονται στη λιτότητα, στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και χαιρετισμούς στα Ελληνικά σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και τα μέλη πους που συμμετέχουν στη γενική απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2013.
Ο αγώνας σας ενάντια στη λιτότητα και στον τρόπο με τον οποίο τα μέτρα λιτότητας επιβάλλουν τη βίαιη υποβάθμιση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι για μας ζωτικής σημασίας, καθώς εάν αυτό παγιωθεί στον Ελληνικό λαό, τότε μπορεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Σας ευχόμαστε νίκη στους αγώνες σας.
Υπογράφουν:
Mary Compton (past National President, National Union of Teachers),
Tony Simpson (Bertrand Russell Peace Foundation),
Mike Davis (editor, “The Chartist”),
James Youd (Treasurer, Greece Solidarity Campaign),
Cllr Isidoros Diakides (London Borough of Haringey),
Bob Archer (President, Redbridge Association, National Union of Teachers), Simon Renton (National President, University and College Union),
Christine Blower (president of NUT and ETUCE)
Εκ μέρους και με την υποστήριξη ολόκληρης της καμπάνιας Αλληλεγγύη για την Ελλάδα

Πηγή:http://olme-attik.att.sch.gr

Ο Μανόλης Μαυρακάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας (τομέα κλασικών σπουδών) της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος, τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι ο διαχειριστής του «Φιλολογικού Ιστότοπου». Είναι συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων στις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ