ypourgeio paideias-2

mineduΚατανομή οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), Σχόλες Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ).

Σε συνέχεια της ψήφισης του Νόμου την προηγούμενη εβδομάδα, με τις διατάξεις του οποίου συστάθηκαν 925 θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στα Ι.Ε.Κ. (Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης), και στις Σ.Ε.Κ. (Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης), ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 Υπουργική Απόφαση, σχετικά με την κατανομή των θέσεων αυτών, οι οποίες θα καλυφθούν από τους εκπαιδευτικούς που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, στις 23 Ιουλίου 2013.

Με την απόφαση αυτή, μόλις 55 μέρες από την τοποθέτησή τους στη διαθεσιμότητα, οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε 50 ειδικότητες (ενδεικτικά αργυροχρυσοχοΐα, γραφιστική, φωτογραφία, τεχνίτες αυτοκινήτων, κομμωτική, αισθητική, υδραυλικοί κ.α.), επιστρέφουν σε θέση εκπαιδευτικού έργου.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.