Panepisthmio ATHINASΤο προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων διοργανώνει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εξαιτίας της επαπειλούμενης διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων.

Την ίδια ώρα συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο θα έχουν σήμερα το μεσημέρι (14.00) οι Πρυτάνεις οι οποιοι τονιζουν οτι η διαθεσιμότητα των διοικητικών Υπαλλήλων θα διαλύσει τα Πανεπιστήμια.

Μάλιστα αποφάσισαν έκτακτη Σύνοδο για την επόμενη Τρίτη 17 του μηνός.
Στις κινητοποιήσεις των Πανεπιστήμιων προστίθεται και αυτό της Πελοποννήσου, καθώς με απόφαση της Συγκλήτου αναστέλλεται από την προσεχή Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα η λειτουργία του.
Συμβολική αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος, Δευτέρα και Τρίτη, αποφάσισε και η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα ανασταλεί το διοικητικό έργο του Ιδρύματος.

Πηγή: ΟΕΦΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.