Τα «μυστικά» των φετινών Πανελληνίων


Ελλαδίτες Υποψήφιοι Προπτυχιακοί Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2013-14.
Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14. Οι επιτυχόντες Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο εγγραφής νέων φοιτητών, το οποίο μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας www.ucy.ac.cy/fmweb επιλέγοντας το σύνδεσμο Ανακοινώσεις και να το αποστείλουν με συστημένο ταχυδρομείο μαζί με τα αναγκαία επισυναπτόμενα (απολυτήριο Λυκείου, 1 φωτογραφία, αντίγραφο πολιτικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αντίγραφο της ιατρικής ασφαλιστικής κάλυψης (Εurocard)) στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Τ.Θ. 20537 Πανεπιστημιούπολη, 1678 Λευκωσία, Κύπρος. Το έντυπο θα πρέπει να φθάσει κοντά μας μέχρι τη Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, το αργότερο.
Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα κατανομή των θέσεων που θα κενωθούν. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό έντυπο, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, με τηλεομοιότυπο (φαξ) στο 00357 2289 5377,από την Παρασκευή 30 Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013. Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής αναμένεται να ανακοινωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου 2013, στην πιο πάνω ιστοσελίδα.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Αποτελέσματα Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου

 

https://www.facebook.com/manolis.manos.311/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.