exams2Στις 21 Ιουνίου τελειώνει το άγχος και η αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς αναμένεται να αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμολογίες.
Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και Διευθυντές Λυκείων, «μετά τους σχετικούς ελέγχους στα Λύκεια οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν περί τις 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας».

Την επόμενη ημέρα, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, θα αρχίσει και η συμπλήρωση κατάθεση των μηχανογραφικών από τους υποψηφίους σχετικά με τα τμήματα που επιθυμούν να εισαχθούν.

Στα σχολεία θα πρέπει να προσέλθουν και οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση προκειμένου να λάβουν κωδικούς για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού και να ενταχθούν, εφόσον το δικαιούνται, σε μια εκ των ειδικών κατηγοριών.
Η ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων είναι κοινή για όσους διαγωνίστηκαν φέτος άλλα και για τους υποψηφίους παρελθόντων ετών χωρίς νέα εξέταση.

Πηγή:http://www.oefe.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.