Panepisthmio ATHINASΣας προσκαλούμε στο 7ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το συνέδριό θα διεξαχθεί στις 16-18 Μαΐου 2013 στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30). Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Μαΐου (αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος) και οι εργασίες του συνεδρίου θα συνεχιστούν την ίδια και τις δυο επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας επισυνάπτουμε.

Στο συνέδριο παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνάς τους νέοι ερευνητές (μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες) από όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και από έγκριτα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί για τους περισσότερους ομιλητές του την πρώτη προσπάθεια παρουσίασης της έρευνάς τους σε ένα ευρύτερο κοινό και για το λόγο αυτό η παρουσία όλων σας, καθηγητών και φοιτητών, θα είναι ιδιαίτερη τιμή για τους ομιλητές και όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία του συνεδρίου

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στην ακόλουθη διεύθυνση:https://sites.google.com/site/7athensconference/

Το Πρόγραμμα

Πηγή:www.uoa.gr

Προηγούμενο άρθροArt Athina 2013
Επόμενο άρθροΔωρική διάλεκτος
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.