Ο τομέας Δια Βίου Εκπαίδευσης και το ΚΔΒΜ της Employ, ως πιστοποιημένο

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και αδειοδοτημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, υλοποιεί την Εξ’ αποστάσεως
Εξειδικευμένη Επιμόρφωση σε ένα μείζον πεδίο της ΕΑΕ με τίτλο “Αναπτυξιακές Διαταραχές-Αυτισμός & Ανάλυση Συμπεριφοράς” προκειμένου να ενημερώσει και να μεταφέρει εξειδικευμένες γνώσεις στους συμμετέχοντες.

 

  1. Περιγραφή Επιμόρφωσης

Οι σύνθετες ανάγκες και η αναβάθμιση του έργου και της σπουδαιότητας του κλάδου της ειδικής αγωγής, καθιστά επιτακτική την ανάγκη για συνεχιζόμενη κατάρτιση τόσο των  επιστημόνων της ειδικής αγωγής αλλά και όλων των εμπλεκόμενων μερών στην ποιότητα ζωής του προσώπου με αυτιστικές συμπεριφορές σε τομείς που αφορούν στα θέματα παρέμβασης στις αυτιστικές συμπεριφορές, ανάπτυξης ικανοτήτων ανεξάρτητης καθημερινής διαβίωσης και εκπόνησης προσωποκεντρικού σχεδιασμού αλλά και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των ωφελούμενων περιπτώσεων.

Στόχος Επιμόρφωσης

Στόχοι του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες ώστε:

  • Να προσδιορίζουν τη λειτουργία των προβλημάτων συμπεριφοράς και να την συνδυάζουν με εμφανή παρέμβαση
  • Να προλαμβάνουν την εκδήλωση της συμπεριφοράς και να διαχειρίζονται τις κρίσεις συμπεριφοράς
  • Να οργανώνουν δίκτυα κοινωνικής υποστήριξης
  • Να προωθούν τη συνεργατικότητα όλων όσων εμπλέκονται στην ποιότητα ζωής του προσώπου
  • Να εφαρμόζουν τον προσωποκεντρικό εκπαιδευτικό σχεδιασμό.
  • Να υποστηρίζουν και να εκπαιδεύουν τους γονείς
  • Να ενισχύσουν δεξιότητες καθημερινής ανεξάρτητης διαβίωσης
  • Να επιλέγουν την καλύτερη μεθοδολογία

Πιστοποίηση Επιμόρφωσης

Με τη ολοκλήρωση του E-learningπρογράμματος παρέχεται στους συμμετέχοντες Βεβαίωση Επιμόρφωσης από το πιστοποιημένο ΚΔΒΜ της Employ και εξειδικευμένο επιστημονικό υλικό, σχετικά με την περαιτέρω κατάρτιση στο αντικείμενο της επιμόρφωσης.

Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

H Employ ως πιστοποιημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησηςαπό τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας (Α.Π.7459/2014)και έχοντας δωδεκαετή και πλέον εμπειρία στο χώρο της Δια Βίου Εκπαίδευσης, έχει υλοποιήσει περισσότερες από 800επιμορφώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 100καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επιφανείς επαγγελματίες και το δίκτυο των συνεργαζόμενων φορέων, εκπαιδευτηρίων και επιχειρήσεων υπερβαίνει τους 700. Παράλληλα, αποτέλεσε την πρώτη ιδιωτική εταιρεία-φορέα Δια Βίου Εκπαίδευσης που συνεργάζεται επίσημα σε επιμορφωτικά προγράμματα με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

  1. Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

 

Τα θεματικά πεδία που θα αναπτυχθούν συνοψίζονται στις ακόλουθες ενότητες

 

  • Σύνδρομο Asperger | Σύνδρομο Tourette| Διάχυτες Αναπτυξιακές διαταραχές | Αυτισμός & Συνδρομο Down: Περιγραφή, Ανάλυση και θεμελιώδεις έννοιες- Ανίχνευση αυτιστικών συμπεριφορών

–      Λειτουργία της συμπεριφοράς

–      Εκτίμηση της Λειτουργίας της Συμπεριφοράς

–      Παρέμβαση & Μέσα Παρέμβασης

–      Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Καθημερινής Ανεξάρτητης Διαβίωσης

–      Γονική Υποστήριξη

  1. Πληροφορίες

Διάρκεια Επιμόρφωσης

 Η χρονική διάρκεια του Επιμορφωτικού E-learningΠρογράμματος, αντιστοιχεί σε 250 διδακτικές ώρες εξ’ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Επιστημονική Επιμέλεια

Δρ. Ντίνας Κωνσταντίνος

τ. Επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Κόστος
Φοιτητές / Άνεργοι :   195€

Επαγγελματίες:  235€

 

 

Διαδικασία Συμμετοχής

  1. Δηλώνετε συμμετοχή ηλεκτρονικά
  2. Λαμβάνετε την επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email
  3. Αφού λάβετε την επιβεβαίωση, προχωράτε στην κατάθεση του ποσού συμμετοχής, όπως αναφέρεται παρακάτω στη διαδικασία πληρωμής

Διαδικασία Πληρωμής

Η συμμετοχή σας στην επιμόρφωση οριστικοποιείταιμόνο με τηνκατάθεση του ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας που είναι ο ακόλουθος:

EUROBANK0026.0037.01.0200499162

(IΒΑΝ GR1102600370000010200499162)

Δικαιούχος: ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ Χ – ΚΟΤΙΟΣ Κ ΟΕ | EMPLOY

Ως αιτιολογία κατάθεσης γράφετε τον κωδικόEL10καιτο ονοματεπώνυμο σαςκαι κρατάτε το αποδεικτικό της τραπέζης, το οποίο αποστέλλετε στο info@e-employ.gr μόνο σε περίπτωση που σας ζητηθεί. Αν δικαιούστε μειωμένο κόστος λόγω φοιτητικής ιδιότητας ή ανεργίας, μας αποστέλλετε το αντίστοιχο αποδεικτικό (πάσο / βεβαίωση ανεργίας) μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση

 

*Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς εμβάσματος (e-banking) από τράπεζα διαφορετική της EUROBANK, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου το συμμετέχοντα. (Mέσω e-bankingθα πρέπει το ποσό να έχει πιστωθεί το αργότερο 3 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης)

  1. Πληροφορίες – Γραμματεία

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της εταιρείας.

Τ.      2310.230545 | 211.7706766

  1. [email protected] |  U   www.e-employ.gr
  2. F. facebook.com/employ.page

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 10:00 έως 18:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.