Υποτροφίες προς Έλληνες: Κοινωφελές Ίδρυμα Αλ. Ωνάση

Το Τμήμα Φιλολογίας της Σχολής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με απόφαση της υπ’ αριθμ. Συνεδρίας: 692/12-12-2017 της Συνέλευσής του, αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν. 4009/2011, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 16 του αρ. 34 του Ν. 4115/2013 και ισχύει σήμερα, θα προσλάβει έναν Πανεπιστημιακό Υπότροφο, για τη διδασκαλία του παρακάτω μαθήματος εαρινού εξαμήνου (2ου εξαμήνου – 3 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα) του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018:

«Γενική Γλωσσολογία»

Η σύμβαση για τη διδασκαλία του ανωτέρω μαθήματος είναι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα ενός εξαμήνου ή ενός ακαδημαϊκού έτους. Δύναται αυτή να ανανεώνεται ή να παρατείνεται, πλην όμως ο συνολικός χρόνος πρόσληψης δεν δύναται να υπερβεί τα τρία (3) ακαδημαϊκά έτη. Η απασχόληση των ανωτέρω δύναται να είναι πλήρης ή μερική.

Οι υποψήφιοι πρέπει: α) να είναι κάτοχοι διδακτορικού σε σχετικό αντικείμενο και β) να έχουν Πτυχίο Φιλολογίας ή συναφούς αντικειμένου. Διδακτική εμπειρία σε συναφές αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε ταχυδρομικά είτε στη Γραμματεία του Τμήματος έως 26-02-2018.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και η Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας παρέχονται στο συνημμένο αρχείο.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη Πανεπιστημιακού Υποτρόφου (ΑΔΑ-ΨΡΣΡ469Β7Η-ΝΔΥ) pdf

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.