Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση βιωματικού εργαστηρίου εξειδίκευσης με τίτλο «Δυσλεξία και Φωνολογική Επίγνωση» στις 3 & 4 Μαρτίου 2018, στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα.

Ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο για την κατανόηση της δυσλεξίας και τη διδασκαλία της φωνολογικής επίγνωσης μεχρήση εξειδικευμένων υλικών (Rocket Cards & Rocket Frames) εγκεκριμένων από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου!

Οι βιωματικές δραστηριότητες στο εργαστήριο στοχεύουν:
1. στην κατανόηση στην πράξη του περιεχομένου, των διαστάσεων και των δεξιοτήτων της φωνολογικής επίγνωσης και
2. στην εμπέδωση της σχέσης μεταξύ ελλιπούς φωνολογικής επίγνωσης και δυσλεξίας.

Περνάμε από την θεωρία στην πράξη χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο υλικό για τη

Εισηγήτριες του βιωματικού εργαστηρίου μας είναι η Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Σουζάνα Παντελιάδου και η Ειδική Παιδαγωγός κ. Αναστασία Χιδερίδου-Μανδαρή.

Το κόστος συμμετοχής είναι 180 ευρώ για κανονική εγγραφή και 160 ευρώ για την εγγραφή ανέργων (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. και το εξειδικευμένο υλικό Rocket Cards & Rocket Frames, κόστους 95 ευρώ). 

Δίνεται Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στη Διδασκαλία της Φωνολογικής Επίγνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.rocket-lexia.com/site/index.php/component/jevents/icalrepeat.detail/2018/03/03/9/-/dysleksia-kai-fonologiki-epignosi-athina?Itemid=767&filter_reset=1

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη rocket-lexia ηλεκτρονικά στο [email protected] ή  τηλεφωνικά στο 6980595060.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της rocket-lexia

Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλεφωνικά στην Κύπρο: +357 99650286
Τηλεφωνικά στην Ελλάδα: +30 6980595060

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.