Ο Ρασίμπ ήτο σφόδρα ερωτευμένος πλέον μετά της Σάλυ, ήτις του υπεδείκνυε να της κάμνει παρέα εις την πλαζ της Βουλιαγμένης, έχοντας εκμεταλλευτεί τον έρωτά του δι αυτήν. Καθ΄εκάστην τον έβαζε να της ρυθμίζει το αλεξήλιον, να της καθαρίζει το κάμπριον αμάξιον, να της αγοράζει παγωτόν, να της κάμνει αέραν με ευμεγέθη βεντάλιαν και να κύπτει, ίνα αύτη απλώσει τας καλλιγράμμους γάμπας της επί της πλάτης του, ενώ ήλοιφεν την κρέμ ιντρατάντ.
Του είχεν ειπεί η Σάλυ, να φορέσει τι πλέον τρέντυ, όν τι αρμόζει εις το υπηρετικόν της προσωπικόν. Ο δυστυχής ερωτευμένος Ρασίμπ, επαρήγγειλεν εις την μητέρα του εις Λαχώρην να του αποστείλει ταχυδρομικώς την γαμβριάτικην στολήν ήτις επροορίζετο δια την διαζευχθείσαν αραβωνιάραν Ναντιρέ. Της επαρήγγειλεν ομοίως να του αποστείλει και το γαμβριάτικον σαρίκιον, ίνα κάμνει στράκας εις την καψούραν του την Σάλυν καθώς θα ενεφανίζετο εις την παραλίαν ως Ζεν πρεμιέ του Μπόλιγουντ !
Και λέγει εις την Σάλυ ενώ της έκαμνεν αέρα: -Εγκώ Ντεφτέρα φορέσω γκιά σένα στολή γκαμπρού όπως Πακιστάν. Μετά εγκώ πάρω εσένα και φάμε κατσικάκι με κάρρυ και φαλάφελ στου Ιμπραήμ πλατεία Γκουμουντούρου !
Και εσκέφτηκεν η Σάλυ οπόση ευκαιρία δια σπάσιμον εις πρώην γκόμενον και εις την ελιτ τσογλανοπαρέαν θα ήσαν αι εικόναι ενός υποτιθέμενου πολιτικού γάμου μετά του Ρασίμπ ! Επιπλέον όλα τα media θα εκάλυπτον το γεγονός, οπότε είχεν εξασφαλίσει την καλυτέραν επισκεψιμότητα εις τα blog των αλλαξογκομενοπεριοδικών ! Επιπλέον δια την όποιαν παρεξήγησιν θα απεκάλυπτεν εκ των υστέρων, ότι ο γάμος ήτο μαϊμού.
Και του απαντά η Σάλυ: -Αγοράκι μου θα φορέσεις τα γαμπριάτικά σου και θα πάμε και στου Ιμπραήμ, θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες για να κάνουμε καλύτερη την Ελληνοπακιστανική φιλία, για να περνάνε καλύτερα εδώ οι Πακιστανοί ! Σήκω τώρα όρθιος μην πάθεις αγκύλωση και πάρε όλα τα πράγματα να τα βάλεις στο πορτμπαγκάζ ! Πήγαινε σε κομμωτήριο να σου περιποιηθούν μούσι και μαλλί. Πες τους να σε κάνουν σαν το Γιώργο Αγγελόπουλο του survivor – ξέρουν αυτοί ! Αύριο έλα εδώ ίδια ώρα πάλι.
Συνεχίζεται…………..

Προηγούμενο άρθροΕπαναφέρει την κατάργηση των Πανελλαδικών ο Γαβρόγλου
Επόμενο άρθροΣεμινάριο:Το παιδικό ιχνογράφημα ως μέσο κατανόησης και επικοινωνίας στην ψυχοπαιδαγωγική διαδικασία-Πάτρα
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.