Του Κωνσταντίνου Παπαγιαννούλη

Ο Ρασίμπ ήτο μετανάστης εκ Πακιστάν από διετίας.
Αφού εγυάλισεν χίλια παρμπρίζ εις τα φανάρια της Πέτρου Ράλλη, ηκολούθησεν το συντοπίτη του Μοχάμεντ εκ Λαχώρης και ήγκηκαν εις Τολόν Αργολίδος, ίνα πωλήσωσι μαιμουδογυαλιά, βεντάλιας, παρεώ και άλλα τινά παραλιοτζιτζιμίρια εις τους λιαζομένους παρά τω ακροθαλασσίω λιοπυρίω.
Και ήγετο ο Ρασίμπ παρά εκάστην ζουμερήν κορασίδα, ίνα της πωλήσει βεντάλιαν δια να αεριστεί επαρκώς εκ της κάψας των οργάνων.
Η μήτηρ του του είχεν ειπεί ρητώς, να μην κάμνει οφθαλμόλουτρον εις τας απίστους κολλασμένας θήλεις αίτιναι κυκλοφωρώσι ως δαιμόνια εις τον κόσμον των κατηραμένων Χριστιανών. Και ήτο χαμηλοβλεπών ο Ρασίμπ, καθότι επιπλέον είχεν λογοδωθεί εις την πατρίδα με τινα κορασίδα από το Χαιντεραμπάντ, της οποίας είχεν ειδεί μόνον τους οφθαλμούς καθότι εφόρει τσαντόρ.
Εροβόλα λοιπόν εις την καυτήν άμμον, και εγγάριζεν με πακιστανικήν αξάν: Γκιαλιά-μπεντάλια-κρέμα νούμερο 5 !
Και τον σταματά γκομενίς τις μετά αφανούς στριγκάτου μαγιώ και μπαλκόνια ανέτως στεκόμενα άνευ υποστηλωμάτων και ξανθόν χρώμα κώμης. Τον ερωτά οπόσον κάμνει το αντηλιακόν, της απαντά χαμηλοβλεπών ο Ρασίμπ, τρία γιούρος και μετά η κορασίς θέλουσα να τον εμπαίξει μετά τινος ομοίως σκανταλιάρας φιλεναδός, τον προκαλεί λέγοντας: Αγοράκι μου θα το πάρω, αλλά θα μου το αλείψεις εσύ !
Εις το κόλπον ήτο όλη η κωλοπαρέα του σατανικού θηλυκού, ήτις ητοιμάζετο να φωτογραφίσει μετά των κινητών, το σοκαριστικόν σκανταλοθέαμα ! Και λέγει το θηλυκόν εις τον Ρασίμπ : -Έλα τώρα δεν θα φας χοιρινό με δαμάσκηνα, μια κοπερτόν θα αλείψεις ! Λέγοντας αυτά, ηπλώθη μπρουμουτηδόν, ενώ ο Ρασίμπ ήρχησεν αλοίφων την κοπερτόν. Καθόσον χρόνον ήλοιφεν, εκοίτα αλού ίνα μη σκανδαλισθεί περαιτέρω !
Δια κακήν του τύχην, τον είδεν ο Μοχάμεντ και εξεγερθείς φωτογραφίζει τον Ρασίμπ και στέλνει μαντάτον εικονογραφικόν εις το μεσεντζέριον της λογοδοσμένης Ναντιρέ εις Χαιντεραμπάντ. Και έκαμνεν ο Μοχάμεντ αυτήν την ρουφιανιάν, καθότι εγουστάριζεν ομοίως την Ναντιρέ.
Πέρασαν αι μέραι, ο Ρασίμπ εχώρισεν αναγκαστικώς εκ της Ναντιρέ, ήτις ελογοδώθη τηλεφωνικώς εις τον Μοχάμεντ. Ο Ρασίμπ ζει τον έρωτά του, καταναλώνων καθημερινώς εν κοπερτόν δια την αλοιφήν της Σάλυ, ήτις ως απεδείχθη έκαμνεν τοιαύτην παραχώρησιν να δέχεται τας αλοίψεις του Ρασίντ και να τις ανεβάζει καθημερινώς εις το φεισμπούκιον δια να κάμνει σπάσιμον εις τον άρτι διαζευχθέντα της γκόμενον, όστις λέγεται ότι ήτο ιδεολογικώς και πολιτικώς φανατισμένος κατά των εκ Πακιστάν μεταναστών !

Προηγούμενο άρθροΝα γιατί μπήκε στην κληρωτίδα η σημαία!
Επόμενο άρθροΜουσείο Ακρόπολης:Συναυλία του Μανώλη Μητσιά την Πανσέληνο του Αυγούστου
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.