Βρισκόμαστε στο θέρος του 2017

Η κυρά-Αφροδίτη από δίπλα, έχει ανοικτή την κουρτίνα της κουζίνας, καθότι ο καλοκαιρινός νοτιάς μαζί με τον ατμό του Φίλιπς την ίδρωσαν ολίγον.

Και αδειάζει τις τσέπες απ΄ τα πλυμένα μην ξέχασε κανέν μεταλλικόν. Και κυλά εις το πάτωμα πεντάλεπτον τι ξεχασμένον rest εκ του εισιτηρίου του πρωινού μετρό.

Και έμεινεν η Αφροδιτούλα μπακούρω παλαιόθεν, καθότι ότε ηύρεν το παλληκάρι του τάχωνε χοντρά λες και θάβρισκε τέτοιον ξανά. Και τώρα φτιάνει μπικουτί δυο και τρις της εβδομάδος ότε ξεπορτά πως τάχαμου για ψώνια, αλλά σταλήθεια για να τη δουν τη δύσμοιρη οι φορτοεκφορτωτές και οι ντελίβερι δια νταλαβέρι.

Και καθώς το πεντάλεπτον κυλά, διατρέχει κάτωθεν του σερβάν και άνωθεν του χαλίου εκ των ρωμά του παζαρίου του Σχιστού, ότε ο δημοσιογραφάκος λέγει δια τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες, ότε λέγει δια τα Ματ και τις χειραφετημένες τις κοκόνες που τάκαμναν λαμπόγιαλο στην επέτειο.

Κυλά παραπλευρίς του σοβαντεπί καθώς οι προβολείς της ακροπόλεως αστράπρωσι το μεγαθήριον το πνευματικόν και καθώς τα τσολιαδάκια ευηχούν και κροτούν τσαρούχια και πυγμάς εις τας λάμψεις των φλας.

Και κυλά το πεντάλεπτον εις το οφίς και ολίγον επ ολίγον στριφογυρνά προ της πτώσεως, καθώς η δημοσιογραφίσκη ανακοινώνει την Ελληνική συμμετοχή στο διαστημικό πρόγραμμα του νέου δορυφόρου. Αρχίζει τότενες η Αφροδίτω τας πράξεις.

Πέντε εκατομμύρια μη μηδενικές φορολογικές δηλώσεις επί χίλια ευρώ μέσο φόρο επί δύο τοις εκατό είναι η αξία της Ελληνικής συμμετοχής στο δορυφόρο και αν ξαναδιαιρέσουμε με τους φορολογούμενους βρίσκουμε ότι τα πέντε λεπτά του ευρώ που κύλισαν κάτω απ το σερβάν είναι η συμμετοχή της Αφροδίτης στον Ελληνικό δορυφόρο.

Και ο δορυφόρος κυλά απαλά εις την Ελληνική τροχιά, καθώς το πεντάλεπτο κυλά τα τελευταία εκατοστά, καθώς το Φίλιπς ζεματίζει το γιακά, καθώς η Μενεγάκη εκπέμπει στα ψηλά, καθώς τα μπικουτί τεζάρουν το μαλλί, καθώς οι ασπίδες των ματ κτυπούν την οθόνη, καθώς οι βόμβες σκάζουν πάνω στο σερβάν, καθώς ο αέρας σηκώνει τα γκομπλέν, καθώς όλα γίνονται ατμός.

Προηγούμενο άρθροΠλάτωνα “Πρωταγόρας” 3: Κριτήριο αξιολόγησης
Επόμενο άρθροΓη, αέρας, νερό και φωτιά: Η τεχνολογία της κεραμικής στην Κίνα
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.