Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2017, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος προσκαλεί σχολεία, βιβλιοθήκες, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και άλλους φορείς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σημεία Ανάγνωσης» (24 Απριλίου έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου), υλοποιώντας μία ξεχωριστή σειρά δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες!

Μέσω των εργαστηρίων η Εθνική Βιβλιοθήκη θα συλλέξει αναγνωστικές εμπειρίες από χειρόγραφες σημειώσεις, ζωγραφιές, φωτογραφίες, αποσπάσματα βιβλίων και οπτικοακουστικό υλικό που αναδεικνύει τί, που, πώς, πότε και γιατί διαβάζουμε. Σκοπός του προγράμματος «Σημεία Ανάγνωσης» είναι η συλλογή του υλικού από την Εθνική Βιβλιοθήκη για την ομώνυμη έκθεση/εγκατάσταση αναγνωστικών εμπειριών. Η έκθεση οργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη και θα εγκαινιαστεί στις νέες εγκαταστάσεις της (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) στις 15 Ιουνίου 2017, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Summer Nostos Festival».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ακόλουθο link http://network.nlg.gr/pare-meros-sta-simia-anagnosis/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.