Διαμαρτυρία του ΠΑ.Σ.Α.Φ. ενάντια στην υποβάθμιση των Ανθρωπιστικών Σπουδών

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές γύρω μας, όσων συνδέουν την έξοδο από τα δεινά της κρίσης με τις απαραίτητες ενέργειες, στις οποίες χρειάζεται να προβεί η Πολιτεία για την ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας μας. Ενώ, όμως, από παντού εκφράζεται η επιθυμία για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού συστήματος, που θα αναδεικνύει τις δεξιότητες κάθε μαθητή, θα δημιουργεί άρτιες προσωπικότητες και θα γίνει ο χώρος της ζύμωσης της νέας προσπάθειας, γινόμαστε παράλληλα μάρτυρες ενός οξύμωρου σχήματος: οι ανθρωπιστικές σπουδές πάνω στις οποίες οφείλει να βασίζεται το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα, τα τελευταία χρόνια παραγκωνίζονται από το δημόσιο σχολείο με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της εκπαιδευτικής κοινότητας να εκφράζει βαθύ προβληματισμό για τους σκοπούς που εξυπηρετεί μια τέτοια επιλογή.

Έτσι, ενώ από κάθε πλευρά υπογραμμίζεται η αναγκαιότητα της καλλιέργειας στις συνειδήσεις  των νέων της ιδέας της Δημοκρατίας, κρίνεται σκόπιμη η κατάργηση της διδασκαλίας  του Επιταφίου του Περικλή από τη Γ΄ Λυκείου. Το μάθημα για την αξία της δημοκρατίας, δηλαδή, εξοβελίζεται οριστικά από τα σχολεία της χώρας μας, την ίδια ώρα που στο δημόσιο λόγο τα υποκριτικά δάκρυα για την αδιαφορία της νεολαίας  προς τα κοινά και τους θεσμούς αφθονούν.

Παράλληλα, μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της γενικότερης αβεβαιότητας που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη  για την πορεία των εθνικών κρατών, προκαλεί εύλογες απορίες η εμμονή στη μείωση ωρών από το μάθημα της Νεώτερης Ιστορίας  στο Γυμνάσιο, η παντελής κατάργηση του από την Β΄ και Γ΄ τάξη του ΕΠΑΛ, όσο και η γενικότερη έλλειψη σχεδιασμού σε ένα διδακτικό αντικείμενο που βοηθά ουσιαστικά τους μαθητές να καθορίσουν και τη δική τους θέση μέσα σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται.

Οι παλινωδίες των εκάστοτε ηγεσιών του Υπουργείου Παιδείας βρίσκουν την συνέχεια τους και στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, που χωρίς καμία αιτιολογία μειώθηκε κατά μία ώρα στη Γ΄ Λυκείου, στο μάθημα των Λατινικών, που αποφασίστηκε να μη διδάσκεται πλέον στη Β΄ Λυκείου, ενώ στα Αρχαία Κατεύθυνσης της ίδιας τάξης οι ώρες διδασκαλίας  μειώθηκαν κατά τα 2/5.

Τελευταίο θύμα της πολιτικής αυτής είναι τα Αρχαία Ελληνικά στο Γυμνάσιο. Παραβλέποντας τις έντονες διαμαρτυρίες που έχουν εκφράσει έγκριτοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των επιστημών και αδιαφορώντας για όλες εκείνες τις ετερόκλητες φωνές που τονίζουν τη σημασία της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών, η ελληνική πολιτεία δέσμια των αγκυλώσεων της διαμορφώνει το δικό της παράξενο αφήγημα. Επιρρίπτοντας, προφανώς, στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών την ευθύνη για τη χρόνια παθογένεια του εκπαιδευτικού μας συστήματος μειώνει τις ώρες διδασκαλίας του μαθήματος, καταργεί την εξέτασή του από το «νέο» γυμνάσιο και ουσιαστικά προτείνει μία νέα διδασκαλία  του μαθήματος με πολλές ασυνέχειες και κενά.

Ως Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Φιλολόγων γίναμε παρατηρητές μέσα στα δύσκολα αυτά χρόνια της κρίσης, μιας συγκεκριμένης πολιτικής της ελληνικής πολιτείας, που δυστυχώς παγιώθηκε κατά τα τελευταία χρόνια: για την εξοικονόμηση λίγων ψιχίων στον τομέα της οικονομίας, θυσιάζεται η δυνατότητα των νέων ανθρώπων, των μαθητών μας δηλαδή, να μορφωθούν ουσιαστικά και να γίνουν αυτό που δυνητικά έχουν ονειρευτεί. Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθούν και οι εξαγγελίες για το «Νέο Λύκειο», καθώς και η μη υποχρεωτική διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας στα ΕΠΑΛ, όπως έχει εξαγγελθεί, τότε η στρεβλή εικόνα του νέου τοπίου ολοκληρώνεται.

Η μείωση των ωρών διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων, όμως, δεν αποτελεί απλώς την ήττα μίας συντεχνίας μέσα στο δημόσιο σχολείο, όπως κάποιοι με πείσμα προπαγανδίζοντας παρουσιάζουν, αλλά αποτελεί υποβάθμιση ολόκληρου του δημοσίου σχολείου. Η άρτια διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας θα αποτελεί πάντα τη βασική προϋπόθεση και το απαραίτητο εργαλείο κάθε εκπαιδευτικού λειτουργού, οποιοδήποτε κι αν είναι το αντικείμενο της διδασκαλίας του. Προοδευτικό σχολείο, επομένως, δεν είναι αυτό που διαθέτει πληρότητα  στα εποπτικά μέσα και τους διαδραστικούς πίνακες, αλλά αυτό που δημιουργεί μαθητές σκεπτόμενους, που έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν όλα τα παραπάνω δίχως να γίνονται παράλληλα δέσμιοί τους.

Χωρίς την εκμάθηση της γλώσσας μας και την ανακάλυψη του πλούτου της, δίχως την γνώση της ιστορίας του ελληνισμού και αποκομμένοι από τις πιο λυρικές φωνές που έζησαν εδώ, ένιωσαν, έγραψαν και τραγούδησαν, το ελληνικό σχολείο είναι φτωχό και οι πολίτες που προετοιμάζει όχι ελεύθεροι, αλλά έτοιμοι να παραδώσουν «γην και ύδωρ», όπου τυχόν τους ζητηθεί.

Αν ζητούμενο σήμερα είναι να διαμορφώσουμε μια νέα γενιά πολιτών, μέσα στο δημόσιο σχολείο, που έχει μάθει να σκέφτεται και όχι να ακολουθεί άβουλα καθετί που φαντάζει εύκολο ή απλώς δελεαστικό, τότε, ίσως, πρέπει να ψάξουμε ξανά τα γενεσιουργά αίτια αυτής της Αναγέννησης στην παλιγγενεσία της Παιδείας μας.

Όσοι ενδιαφερόμαστε για ένα σχολείο με αξία, θεωρούμε με πίστη ακλόνητη πως ο δρόμος αυτός περνά μέσα από την αναβάθμιση των σπουδών του και σε καμία περίπτωση μέσα από την περαιτέρω υποβάθμιση των φιλολογικών μαθημάτων στο Αναλυτικό Πρόγραμμα για λόγους στείρας δημοσιονομικής πολιτικής. Η επιλογή του σχολείου που σήμερα θα αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε,  θα αντικατοπτρίζει και το είδος της κοινωνίας που αύριο θα έχουμε.

                                                                                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ

                                                                                                                   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ, Καθηγήτρια Κλασικής Φιλολογίας και Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ, Τμήμα Φιλολογίας

ANASTASOPOULOS ACHILLEAS, Associate Professor of Electrical Engineering and Computer Science, University of Michigan

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Λέκτορας Τμηματος Φιλολογιας , ΑΠΘ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ., Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας και Ιστορίας της Δυτικής Ευρώπης (4-15ος αιώνας), Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ KΩΣΤΑΣ, Επικουρος Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, Φιλόλογος, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας ΑΠΘ

ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

ΒΕΡΔΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής  τομέα Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Αθηνών

ΒΟΛΟΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΟΦΙΑ, Επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΓΑΡΑΝΤΟΥΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας, Τμήμα Φιλολογίας, Ε.Κ.Π.Α.

ΓΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Διευθύντρια του τομέα Παιδαγωγικής του τμηματος ΦΠΨ, Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Λατινικής Φιλολογίας (Τμήμα Φιλολογίας ΕΚΠΑ)

ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Καθηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας & Φιλολογίας, Διευθυντής του Τομέα Κλασικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης

ΔΟΥΛΑΒΕΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΝΙΚΟΣ, Καθηγητής Αρχαιολογίας , ΑΠΘ

ΖΕΡΒΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Καθηγήτρια, ΠΤΔΕ Κρήτης

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΟΣ, Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας, Τμήμα ΦΚΣ, Παν. Κρήτης.

ΚΑΖΑΚΟΣ ΑΡΙΣ, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, Μ. Επίκ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Γ., Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ

ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Φιλολογίας, ΕΚΠΑ

ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΑΓΛΑΪΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Ομότιμος Καθηγητής, Α.Π.Θ.

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ομότιμος καθηγητής του Α.Π.Θ.

ΚΟΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Επίκουρος Καθηγητής Νεοελληνικής Γραμματείας, ΑΠΘ.

ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Ε.Κ.Π.Α.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αναπληρωτής  Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Γεν. Γραμματέας Φ.Σ. Παρνασσός

ΚΩΤΙΔΗΣ  AΝΤΩΝΗΣ, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ

LIATSI MARIA – Full Professor of Classics – University of Ioannina

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, επίκουρος καθηγητής Νομικής ΑΠΘ

ΜΑΝΑΚΙΔΟΥ ΦΛΩΡΑ Π., Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΜΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. /Αναπληρωτής Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια Λατινικής Φιλολογίας ΔΠΘ

ΜΠΑΖΟΥ ΑΘΗΝΑ, Λέκτορας Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, ΕΚΠΑ

ΜΠΑΝΤΙΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Επίκουρη Καθηγήτρια Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης

ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Επίκουρος  Καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας Δ.Π.Θ.

ΞΑΝΘΑΚΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

ΠΑΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, Επίκουρος Καθηγήτρια Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , Επ. Καθηγητής ΕΚΠΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Δ. ,Καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας (ΕΚΠΑ)

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ, Καθηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας-Παπυρολογίας, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τομέα Παιδαγωγικής του ΦΠΨ, ΕΚΠΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης στη Φιλοσοφική Σχολή (Φ.Π.Ψ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Ομότιμος Καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΠΕΝΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΠΙΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας, Κοσμήτορας Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου

ΠΟΛΕΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

ΠΟΣΑΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ

ΡΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.,Ομότιμος Καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΡΑΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Καθηγήτρια Γλωσσολογίας, Τμήμα Φιλολογίας Πανεπιστήμιο Πατρών, Μέλος της Ακαδημίας της Ευρώπης

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, Καθηγητής, Κοσμήτωρ Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΣΙΔΕΡΗ-ΤΟΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΑ, Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΣΚΟΥΡΤΟΥ ΕΛΕΝΗ, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, Μ. Επίκ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΣΤΟΥΦΗ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

ΣΦΗΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Δ., Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ

ΣΩΤΗΡΟΥΔΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Καθηγητής Τμήματος Φιλολογίας Α.Π.Θ.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Σ. Ν., Ομότιμος Καθηγητής Φιλολογίας, Πανεπιστημίου Κρήτης

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Καθηγητής, Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΧΑΣΙΩΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Κ., Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ

ΧΟΝΤΟΛΙΔΟΥ EΛΕΝΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σχολικής Παιδαγωγικής & Λογοτεχνικής Εκπαίδευσης Τομέας Παιδαγωγικής Φιλοσοφική Σχολή Α.Π.Θ.

ΧΟΥΛΙΑΡΑ EΛΕΝΗ Α., Καθηγήτρια Κλασικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΛΟΥΙΖΑ, Επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου

ΔΡ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ., Λέκτορας Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Κύπρου

ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ-ΚΑΤΣΗ  ΆΝΝΑ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στον Τομέα Νεοελληνικής Φιλολογίας

ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Γεν. Γραμματέας Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΑ-ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ, Ειδ. Γραμματέας Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

ΔΑΛΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, τ. Λυκειάρχης, Ταμίας Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, φιλόλογος, μέλος Δ.Σ. Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

ΒΡΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Σχολ. Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ. Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων

Αγάθη Γεωργιάδου, Επίτ. σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων

Αγγελή Εύη, Φιλόλογος

Αγγελή Ιωάννα, Φιλόλογος

Αγγελίδου Ελπίδα, Νηπιαγωγός άνεργη

Αγγελική Αντιμισιάρη, ΠΕ02

Αγγελική Γεωργικοπούλου, ΠΕ02

Αγγελική Γιαννή, ΠΕ15

Αγγελική Δοχτση, απόφοιτος φιλοσοφικής Α.Π.Θ.

Αγγελική Κερασίδου, ακαδημαϊκός ερευνητής

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΠΕ02.50

Αγγελική Μπασούνα ΠΕ02

Αγγελική Παμπουκίδου, Φιλόλογος

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΩΤΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, Δ\ΝΤΡΙΑ ΓΕΛ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΕ02

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΑΛΑΛΗΣ, ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Άγης Φερεντίνος,Φιλόλογος

Αγκαβανάκης Μανόλης/ Χημικός

ΑΓΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΠΕ02

Αδαμαντία Αβραμίδου,ΠΕ02

Αδαμαντίου Πολυξένη, ΠΕ04.02

Αθανασία Καλδή, φιλόλογος-γλωσσολόγος

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΕ02

Αθανασιάδης Δημητρης, Μηχανολογος

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ , ΠΕ04.02

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ -ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Αθανάσιος Κουνέλης, εκπαιδευτικός ΠΕ04

Αθανάσιος Κωστάκος , Στρατιωτικός

Αθανάσιος Παπαδημητρίου , ΠΕ02 Φιλόλογος

Αθανάσιος Πενταλιος, ΠΕ19

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΠΕΟ2

Αθανασίου Ευάγγελος, φιλόλογος ιστορικός

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Αθηνά Γ. Αναστασίου, δικηγόρος Αθηνών

Αθηνά Λεγάτου,Φιλόλογος -Ιστορικός

Αθηνά Παπανικολάου, βρεφονηπιαγωγός

Αικατερίνη Βλάχου, ΠΕ02

Αικατερίνη Κοντογιαννίδου, Ξεναγός-Ιστορικός

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΕΒΑΚΗ , ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΑ

Αικατερίνη Ρύπη, ΠΕ04.01

Αικατερίνη Σακελλαρίου, ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΡΟΥ, ΠΕ02

Αλεβιζοπούλου Π. ,  Φιλόλογος

Αλειφερόπουλος  Παναγιώτης , Φυσικός

Αλεξάνδρα Γρηγοροπούλου, Φιλόλογος

Αλεξάνδρα Λιναρδή, ΠΕ02

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΕΛΛΟΥ, ΠΕ02

Αλεξάνδρα Παπαδάκη, Φιλόλογος

Αλεξανδρόπουλος Αθανάσιος, Συνταξιούχος

Αλεξανδροπούλου Αθηνά, Ιδιωτική υπάλληλος

Αλεξανδροπούλου Ελένη, Συνταξιούχος

Αλεξανδροπούλου Μαρίνα, Ιδιωτική υπάλληλος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΣΣΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αλέξανδρος Στάης

Αλέξανδρος Σύρρος , Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αλέξης Κουτσοχέρας, Φοιτητής

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΕ19

Αλεξίου Ελένη ΠΕ17.03

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ,  ΘΕΟΛΟΓΟΣ (ΠΕ01)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΒΕΛΗ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΕ11

Αλεξοπούλου Σοφία, ΠΕ02

Αλεξοπούλου Χρύσα, δ.φ.

Αλίκη Ψάχουλα, ΠΕ06

ΆΛΚΗΣΤΙΣ ΣΠΥΡΕΛΛΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Άλκηστις Δογαντζή, Ιστορικός

Αλκιβιάδης Γιάτσιος, ΠΕ 02

Αλμάδι Μικέλα, Μαθήτρια Α’ Λυκείου

Αλμπινίσης Νίκος, ΠΕ03

Αλτάνης Ιωάννης, ΠΕ11

ΑΜΑΛΙΑ ΣΟΥΜΑΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Αμαρτωλός Μιχαήλ , ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

Αναγνωστόπουλος Βασίλης, φοιτητής Φιλολογίας

Αναγνωστοπούλου Παρασκευή, Φιλόλογος

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Αναστασία Αγγελοπούλου, ΠΕ02

Αναστασία Γιαγκοπούλου, ΠΕ02

Αναστασία Καλάκου, Φοιτήτρια

Αναστασία Καραδήμα , Φιλόλογος

Αναστασία Καστανά,  ΠΕ02

Αναστασία Κεχαγιάογλου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΤΡΑ

Αναστασία Κρέκα, Φιλόλογος

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΓΟΥ, ΠΕ18.03

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΠΕ02, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

Αναστασία Παπαστάμου, Ιδ. Υπάλληλος

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΚΕΝΔΟΥ, ΠΕ09

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΙΒΑ, ΠΕ02

Αναστασία Τσακανίκα, Φιλόλογος

Αναστασία Χαϊδεμένου, ΠΕ70

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΑΜΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ανδριάνα Αυγερινοπούλου,Φιλόλογος

Ανδριανή Ζωνάκη, Φιλόλογος

ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ /ΔΑΣΚΑΛΑ(ΠΕ70)

Ανδρίτσου Εύη, ΠΕ02

ΑΝΔΡΟΜΑΝΑΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Ανδρουλάκη Ανδρομάχη, Φιλόλογος

ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕ02

Ανεμοδουράς Γιώργος,  Χημικός Μηχανικός – Εκδότης

ΑΝΘΗ ΝΤΑΜΠΡΑΤΖΗ, ΠΕ04.02

Ανθή Παναγιωτοπούλου, Φιλόλογος

Άννα Αυγερινοπούλου, ΠΕ02

ΑΝΝΑ ΚΑΖΑ, Φοιτήτρια Κλασικής Φιλολογίας

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΠΕ02

Άννα Κουρκούτα ΠΕ02

Άννα Μαστρογιαννοπούλου, φιλόλογος ειδικής αγωγής

Άννα Μπανιζιώτη Φοιτήτρια ΕΑΠ

Άννα Παπαβενετίου, φοιτήτρια Παιδαγωγικού

Αννα Περρακη, ΠΕ02

Άννα- Μαρία Βρέντζου, Φιλόλογος

ΑΝΤΥΠΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΠΕ02

Αντώνης Λεβέντης, αρχαιολόγος

Αντωνία Αράχωβα, Φιλόλογος

Αντωνία Βαχαρακίδου

Αντωνία Λόντου, ΠΕ06

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΝΤΗΣ, ΓΟΝΕΑΣ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ08

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΟ3

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Αντωνοπούλου Θεοδώρα, Φιλόλογος

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απιδιανάκη Αννα, ΠΕ02

Αποστολακη Ευτυχια, ΠΕ02

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ13

Αποστολία Κοτζαγιώτου, ΠΕ02- Φιλόλογος

Αποστολοπούλου Κωνσταντίνα,Φιλόλογος

Αποστολοπούλου Φανή, φιλόλογος

Απόστολος Κουρσοβίτης, Σκιτσογράφος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Απόστολος Β. Τσέας – Δικηγόρος

Απόστολος Τσιτσιγιάννης, φιλόλογος [2ο Λύκειο Άργους]

Αραβιάδης Θεολόγης, ΠΕ09

Αραμπατζή Χρυσα, ΠΕ02

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ03

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΕ12

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΕ06

ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕ02

Αρετή Μπουλιέρη, ΠΕ01

ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΑΚΟΥΡΙΔΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ

Αριστείδης Α. Σπανδώνης

Αρχόντισσα Κοντογιάννη, Οικονομολόγος

Αρχοντούλα Πανταζοπούλου, ΠΕ04.04

Ασκητή Βασιλικη, ΠΕ02 φιλολογος

Ασλανη Μ. ,  ΠΕ02

Ασπασία Καβουσανού,ΠΕ 13

ΑΤΣΟΝΙΟΥ-ΚΑΡΙΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ, ΓΟΝΕΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Αυλωνίτη Στυλιανή, Φιλόλογος

Αχουλιάς Αντώνιος/Αρχαιολόγος

ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΕ02

Βαγδακλή Σοφία ΠΕ02

ΒΑΔΙΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΕ02

Βάιος Τασούλας, Φιλόλογος

Βαλογιάννη Ιωάννα, Φυσικός-Εκπαιδευτικός

Βαλσαμοπουλου Κλαιρη φιλολογος

Βαμβάτσικου Κωνσταντίνα,  ΠΕ02

Βάνα Γεωργίου, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών

Βαρβιτσιώτη Σοφία, ΠΕ 02

ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Βασαρμίδης Ευάγγελος, ΠΕ03

Βάσια Λαζοπούλου Πτυχιούχος Μεσαιωνικής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας

Βασια Παπαστεργιου, ΠΕ 02

Βασιλάκη Τριάδα, ΠΕ02

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Βασιλειάδου Ροδή, ΠΕ11

Βασιλειάδου Χρυσάνθη, Μητέρα μαθητή

Βασίλειος Τσάτσος, Μηχανικός

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Βασιλείου  Νικολιτσα, φιλολογος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Βασιλης Ζουμπος, ιδ. Εκπαιδευτικος

Βασιλιάς Γεράσιμος, ΠΕ19

Bασιλική Βεκρή, Φιλόλογος

Βασιλική Κονίδα Φιλόλογος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗ/ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ,  ΠΕ02

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΩΠΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Α.Π.Θ

Βασιλική Τσακίρη,ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Βασιλική-Μαρία Αγάθου, Φιλόλογος

Βασιλικοπούλου Αθανασία, Φοιτήτρια Φιλολογίας

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΠΕ06

Βασιου Λινα, ΠΕ02 Φιλολογων

Βασω Γεωργιοπουλου, φοιτητρια φιλολογιας

Βάσω Παύλου, ΠΕ02

Βάσω Προκόπη Φοιτήτρια Ανθρωπιστικών Σπουδών

ΒΑΣΩ ΤΖΟΥΡΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΔΡ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΒΑΧΑΒΙΩΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΕ70

Βελαλοπουλου Κυριακή, ΠΕ 20

Βεννη Α. , Αρχαιολογος

Βερνεζου χριστινα πε02

ΒΕΡΡΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΠΕ02

Βεττα Πολυχρονη

Βίκη Λαφτσίδου, γεωπόνος, μητέρα

Βιλλα Μαργαριτα φοιτητρια

Βιολάκη Ελένη, ΠΕ05

Βίτσα Σταυρούλα ΠΕ02

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ

ΒΛΑΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕ04.01

Βλαχου Ιωαννα αναπ.ΠΕ02

ΒΟΛΑΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΕ02

Βουγιουκλής Αθανάσιος, εκπαιδευτικός – ειδικοτητα Μουσικός

Βούκονας Κων/νος,  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

ΒΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΠΕ03

ΒΟΥΛΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕ02

Βρατσίνη Ελένη

Γ .Σταυρόπουλος, Οικονομολόγος

Γάγγλιου Βασιλική, ΠΕ02

Γαϊτανιδη Ευανθία, ΠΕ 02 φιλολόγων

ΓΑΛΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕ 02

ΓΑΛΥΜΙΤΑΚΗ ΛΕΝΑ, ΠΕ02

Γαρδίκα Ιφιγένεια, ΠΕ70

Γαρδίκας Κωνσταντίνος, ΠΕ02

ΓΑΡΙΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΠΕ09

ΓΕΡΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΕ 17.02

Γερασιμος Ακτυπης, θεατρολογος-δημ. υπαλληλος

Γεράσιμος Βασιλάτος, ΠΕ09

Γεράσιμος Μαρινάκης, γονέας-ιδιωτικός υπάλληλος

Γεράσιμος Πολυκαλάς,  ΠΕ.04.01

Γεροντέλη Ευριδίκη, ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Γεωργακοπούλου Ευγενία, Φιλόλογος

Γεωργάκη Χρυσούλα,ΠΕ02

Γεωργαλά Αντρέα Ειρήνη, ΠΕ02

Γεωργαντζοπούλου Αναστασία, φοιτήτρια Φιλολογίας

Γεωργία Ανάγνου,  Φιλόλογος

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΟΥΡΝΗ,ΠΕ02

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΛΛΥΒΑ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γεωργία Μαζαράκη, Ιδ. υπάλληλος

Γεωργία Μπινιάρη, ΠΕ02

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΕ02

Γεωργία Πρωτογηρου, φοιτητρια

Γεωργία Τεργάζη, Φιλόλογος

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ, ΠΕ02

Γεωργία Χωρεμιώτη, ΠΕ02

Γεωργιόπουλος Γεώργιος, Συνταξιούχος

Γεωργιοπουλος Ηλιας, ιδ.υπαλληλος

Γεωργιόπουλος Παναγιώτης, Συνταξιούχος

Γεωργιοπούλου Ευαγγελία, Συνταξιούχος

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γεωργιοπούλου Νερατζούλα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΠΕ02

Γεώργιος Λιόλιος, Φυσικός

Γεώργιος Παλπάνης, Πτυχιούχος Φιλόλογος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΣΚΟΣ, ΠΕ01

Γεωργίου Αγάπη, ΠΕ02

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Γεωργίου Φανή, ΠΕ70

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ01

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΤΕΡΕΖΑ, ΠΕ02

Γιαννάκη Ιωάννα, φιλόλογος

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΕ 02

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γιάννης Γιαννακόπουλος, ΠΕ04.02

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ , ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗΣ

Γιάννης Καλογήρου, γονέας μαθήτριας ΕΠΑΛ

Γιάννης Κουβάτσος, δάσκαλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Γιάννης Πράπας, Φιλόλογος – Γλωσσολόγος

Γιάννης Συντιχάκης, Φοιτητής Κλασικής Φιλολογίας

ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΦΙΚΑΣ / ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Γιαννιρη Σοφία,  εργοθεραπεύτρια

Γιαννούλα Καλφούντζου,  Γυμνάστρια

Γιασκουλιδης Αναστασιος

Γιώργος Αβδελλής Θεολόγος – Φιλόλογος

Γιώργος Αγγελόπουλος, ΠΕ02

Γιώργος Βάσσης, Φυσικός

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕ19

Γιώργος Λουράντος, ΠΕ01

Γιώργος Παναγιωτόπουλος- Φιλόλογος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΒΑΣ, ΠΕ02

Γιώργος Χασάνδρας, πολιτικος μηχανικός

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΛΗΓΙΟΡΙΔΗΣ, ΜΑΘΗΤΗΣ

ΓΙΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ02

Γιώτη Ελένη, ΠΕ02

Γιωτοπούλου Σωτηρία, ΠΕ02

Γκαβαρδίνα Ευανθία, ΠΕ02

Γκαγκανατσος Γιώργος, ΠΕ04.05

Γκάγκαρη Μαρία,  ΠΕ02

ΓΚΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΕ02

Γκαντζιού Χριστίνα, ΠΕ02

Γκαραφλή Ματινα, ΠΕ19

Γκελεμπέσης Κωνσταντίνος Φιλόλογος ΠΕ02

ΓΚΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΕ02

ΓΚΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΕ02

ΓΚΙΚΑ ΑΝΝΑ, ΠΕ02

ΓΚΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ, ΠΕ02

Γκιώνη Βασιλική, ΠΕ18

Γκόγκα Ιωάννα, ΠΕ02

Γκολφίνος Γιώργος, ΠΕ16

Γκότση Ευγενία, ΠΕ06

ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΠΕ05

ΓΚΟΥΒΑ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΕ02

ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΠΕ01

ΓΚΟΥΝΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΓΚΟΥΡΙΓΟΥΔΗ ΑΝΘΟΥΛΑ, ΠΕ02

Γκόφης Αθανάσιος, Φιλόλογος – Ειδικός Παιδαγωγός

ΓΟΥΛΑ ΡΟΔΟΥΛΑ, ΠΕ70

Γουλάπτσης Αναστάσιος ΠΕ18.35

Γουριδου Ειρηνη, φιλολογος

Γουριδου Μαρια, Παιδαγωγος

Γρηγορέλη Ειρήνη , ΠΕ03

Γρηγόρης Κυριακόπουλος, Δρ. Χημικός Μηχανικός

Γριβα Ελευθερια, ΠΕ02.50

Γώγου  Βασιλική,  Φιλόλογος

ΔΑΚΑΝΑΛΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΠΕ02

Δαμάλα Δήμητρα -Μαρία, Φιλόλογος

ΔΑΜΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΕ06

Δαμιανίδης Χρήστος, ΠΕ 11

ΔΑΜΙΚΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΠΕ17

Δανάη Γαβριέλα Κουτούλα – Φοιτήτρια Κλασικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δανάη Σκευάκη, φιλόλογος

Δανιλης νικολαος, φιλολογος

Δασακλή Φωτεινή (Θεολόγος και Φιλόλογος)

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΕ02

Δασκάλου Γεώργιος, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

Δάφνη Καραθεοδώρου, ΠΕ02.50

Δαφνη Ραλλη, Φιλολογος

Δάφος Δημήτρης,ΠΕ03

Δεκίδου Χριστίνα , φιλόλογος

ΔΕΛΗΓΙΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΔΕΛΗΣΤΑΘΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

Δελλαπόρτας Πέτρος,  ΠΕ11

Δερέκα Ευαγγελία, ΠΕ02 Φιλόλογος

Δερενίδου  Μαρία, ΠΕ02 Φιλόλογος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΡΡΗ, ΠΕ02

Δέσποινα Γούναρη Ιστορικός της Ευρώπης

Δέσποινα Κιτσιούλη, ΠΕ02 Φιλόλογος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΝΤΟΥΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δέσποινα Πετρουγάκη Καλαϊτζαντωνάκη, ΠΕ02

Δηλάκη Γεωργία, Κοινωνιολόγος, Δρ Ψυχολογίας

ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΣΥΝΘΕΤΗΣ

Δήμα Σοφία , Οικονομολόγος

Δημαρά Ειρήνη, ΠΕ02

ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΛΑΧΟΥ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δήμητρα Βρεττάκου, ΠΕ 04

Δήμητρα Ζούμπου, πτυχιούχος τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού ΕΑΠ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΖΑΡΗ , ΠΕ02

Δήμητρα ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, φιλολογος

Δήμητρα Παπαϊωάννου, Φιλόλογος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΥΛΑΚΟΥ- ΠΕ.13-

ΔΗΜΗΤΡΑ ΨΑΡΡΟΥ, ΠΕ16

Δημήτρης Ευτυχιακος, Ελεύθερος επαγγελματίας

Δημήτρης Κωνσταντινόπουλος, Φοιτητής Φιλοσοφικής

Δημήτρης Μαυρομμάτης, Μαθητής Λυκείου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δημήτρης Ράκος , Φιλόλογος

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ11

Δημητριάδου Σοφία , ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ

Δημήτριος Πέσιος , ιδιωτικός υπάλληλος

Δημητρίου Αναστασια, ΠΕ 17.02

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑ,ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Δημητρίου Ζήσης ΤΕ01.33

Δημητρίου Νικολέττα, Δασκάλα ΠΕ70

Δημητρόπουλος Γιάννης, Χημικός

Δημοπούλου Άννα Μαρία , ΠΕ02

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

Διαμαντάκος Ηλίας , ΠΕ02

Διαμαντακου Μαρια, ΠΕ15

Διαμαντοπουλου Μαριαννα, Φιλολογος

Διονυσια Ναμερ, Φιλολογος

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ ΠΕ02

Δούβαλη Ελένη, ΠΕ02

Δουβαλη Παναγιωτα

Δουβαλης Ανδρεας, Ηλεκτρολογος Μηχανικος

Δούκα Βασιλική ΠΕ12.04

Δουκα Κατερίνα, Ψυχολογος

Δούλος Επαμεινώνδας,  ΠΕ02 (Δ/ντής 1ου Γυμνασίου Αιγίου)

Δρακάκη Δήμητρα, Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Δρίτσας Δημήτριος, Φιλόλογος

ΔΡΟΜΑΚΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΕ02

ΔΡΟΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δωρής Νικόλαος, Πατέρας τριών μαθητών

ΕΓΚΙ ΚΑΡΑΦΙΛΙ, ΑΝΕΡΓΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ειρήνη Ανδρικοπούλου, Δρ. Ειδικής Αγωγής, Φιλόλογος, Διερμηνέας Νοηματικής Γλώσσας

ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΒΑΛΑ, ΟΙΚΙΑΚΑ

Ειρήνη Γιαννοπούλου, ΠΕ02 ΕΙΡΗΝΗ ΖΙΩΤΗ

Ειρήνη Κουτρουμπά, φοιτήτρια Φιλολογίας

Ειρήνη Κριτσωτάκη, φιλόλογος

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΩΓΑ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΛΙΑ, ΠΕ02

ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Μαθήτρια Λυκείου

Ειρήνη Ντούρα, Εκπαιδευτικός

Ειρήνη Παναγιωτοπούλου, Φιλόλογος

Ειρηνη Τακλακογλου, φιλολογος

Ειρήνη Ψαρρά, Φοιτήτρια Φ.Π.Ψ. ΕΚΠΑ

ΕΚΟΥΤΣΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΠΕ02

Έλενα Μ. ,  φοιτήτρια

Ελένη Αγγελοπούλου, ΠΕ02

ΕΛΕΝΗ ΑΓΝΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕ02

Ελένη Βεργίνη, ΠΕ19

Ελενη Γασπαρινατου

ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΝΤΙΑ, ΠΕ02

Ελένη Γουναρέλη,πρόεδρος συλλογου γονεων και κηδεμονων σχολειου Α αθηνας

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΥ ΠΕ02

Ελένη Κάβουρα, ΠΕ02 Φιλόλογος

Ελένη Καμπά, φοιτήτρια φιλολογιας

ΕΛΕΝΗ ΚΙΡΤΑ, ΠΕ02

Ελένη Κολιώνη, ΠΕ02

ΕΛΕΝΗ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ελένη Λαφαζάνου, ΠΕ02

ΕΛΕΝΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕ02

Ελένη Μεμελετζόγλου / ΠE0401

Ελενη Μπλιωνα, Φοιτητρια Φιλολογιας

Ελένη Ντυμένου, ΠΕ02

ΕΛΕΝΗ Π., ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ελένη Περγάμαλη Φιλόλογος ΠΕ02

Ελένη Ρόκα, ΠΕ07

Ελένη Σιγαλα

ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Ελένη Φελεκίδου, Φοιτήτρια

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΟΥΒΡΗ, ΠΕ 02

Ελευθερία Λουκέρη,ΠΕ02

Ελευθερία Μανώλη,  ΠΕ 02 Φιλόλογος

Eλίζα Μπαξεβάνη, φιλόλογος-γλωσσολόγος

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Ελισάβετ Κρητικού, ΠΕ02

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΟΥ, ΠΕ2

Έλλη Αρσενίου, ΠΕ02 Φιλόλογος

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ελπίς Καλοφωλιά, ΠΕ02 Φιλόλογος

Εμμανουήλ Παντίδης,  Γυμναστής

Εξαρχου Καλλιοπη, ΠΕ02

Επαμεινώνδας Καραλής, ΙΔΑΧ ΕΑΠ

ΕΡΙΕΤΤΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ (ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ)

ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ, ΠΕ02

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΤΖΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ευαγγελία Πιτσώνη , συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Ευαγγελια Προβαταρη, Φιλολογος

Ευαγγελία Ταραντίλη, φιλόλογος με κλασική κατεύθυνση

Ευάγγελος Μπάκος, ΠΕ19

Ευάγγελος Ξενίτης, Εκπαιδευτικός Οικονομολόγος

Ευαγγέλου Μαρία, συνταξιούχος

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΕ02

Ευαγγελούλης Αργύρης, φιλόλογος

ΕΥΑΝΘΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ, ΠΕΟ2

ΕΥΑΝΘΙΑ ΝΤΟΥΡΑΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Eυγενία Δαμιανού, ΠΕ02, φιλόλογος

Ευγενία Πουλημένου, αρχαιολόγος

Ευδοκία Λαμπροπούλου εκπαιδευτικός

Ευθυμία Σταυρογιαννοπούλου, ΠΕ02

Ευλαμπία Βουρσούκη, ΠΕ02

Ευμορφία Ζήση,  φιλόλογος

Ευστρατία Μήτσιου, ΠΕ02

Ευστράτιος Παπαστάμος, ΠΕ 03

Ευτυχία Πίκουλα, ΠΕ02

Ευφροσύνη Τζιαβάρα, Φιλόλογος

Εφη Κοντογιαννη, Φιλολογος

Έφη Παφίλη, Φιλόλογος

Ζαμπουλακη Μαρία, Ιστορικος – αρχαιολόγος

Ζάνα-Άννα Θεοδώρου, ΠΕ03, διεθυντρια γυμνασίου

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕ 02

Ζαχαρένια Οικονομιδου, Πτυχιουχος Φιλολογίας

Ζάχου Χριστίνα, Γυμνάστρια

Zέρβα Σταυρούλα, ΠΕ02

ΖΕΡΒΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ,ΠΕ02

ΖΕΡΒΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ , ΠΕ03

Ζηκα Χρυσαυγη, ΠΕ02

Ζήκος Δημήτριος, ΠΕ02 Φιλόλογος

Ζηλακου Σταματινα, ΠΕ02

Ζήσης Σπ. Κάκος, Φιλόλογος

ΖΗΣΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΠΕ02

ΖΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕ 17.03

Ζιώγα Μαρία, Βιολόγος

Ζουμπουλιά Λαζαρίδου, ΠΕ02

ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ -ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ (ΚΛ. ΠΕ02)

Ζουρντού Παρασκευή, ΠΕ02

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΠΕ20

Ζωή  Παπαδημητρίου ,ΠΕ02

Ζωή Καψάλη, συνταξιούχος Φιλόλογος

ΖΩΗ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ, ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΖΩΗ ΤΣΟΥΓΛΙΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ζώτα Δέσποινα, Φιλόλογος

Ηλιαδης Σταυρος, Φιλολογος

Ηλιάδου Μάρθα ΠΕ02

ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ,  ΑΝΕΡΓΟΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ηλίας Μιχαλάκης, ΠΕ11

Ηλίας Μπαλλάσης, Δικηγόρος

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ηλιοπούλου Ευγενία ΠΕ 70

Ηρώ Βαμβακίδου, αδιόριστη φιλόλογος

Θαλάσση Ελένη, Δασκάλα

Θάλεια Κόλντηρη φοιτήτρια ΕΚΠΑ

ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΡΙΚΟΥ,  ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Θανοπούλου Σωτηρία, Φιλόλογος

ΘΕΙΑΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

ΘΕΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Θεοδοσίου Ιωάννα , φιλόλογος , ΜΔΕ

Θεοδώρα Γ. Γεωργιοπούλου,  Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Θεοδωρακάκος Δημήτρης, ΠΕ02

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΕ02

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕ03

Θεοδωρου Μυρσινη, αποφοιτη Φιλοσοφικης

Θεοδώρου Παύλος, Εκπαιδευτικός

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΑΝΗ (ΕΒΠ)

Θεοφάνης Χάσκος, Φιλόλογος (ΠΕ02)

Θούλα Μούζα, Φιλόλογος

Θώδη Ευτυχία,  ιατρός

ΙΓΓΙΛΗΣ ΣΟΦΙΑ , ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΙΚΟΥΤΑ ΖΩΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ινζιρτζή Γεωργία, ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Ιουλία Φαλιά (Φιλόλογος)

Ισαακίδης Μιχαήλ, τελειόφοιτος τμήματος Κλασικής Φιλολογίας

Ισμήνη Σπανού, Φιλόλογος

Ισπιρίδης Δημήτριος , ΠΕ01

ΙΣΣΚΩΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου (φιλόλογος)

Ιωάννα Ζαβιτσάνου, Φιλόλογος

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΤΣΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Ιωάννα Τσουμάνη, ΠΕ02

Ιωαννα Φιλοπούλου, Φιλόλογος

Ιωάννης Αποστόλου, ΠΕ17.06 Μηχανολόγος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

Ιωάννης Καβελάρης, μεταπτυχιακός φοιτητής

Ιωάννης Ρούσσης,  Φιλόλογος

Ιωάννης Τρακός, ΠΕ08

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Κ. Ν. Κωνσταντίνου, ΠΕ02

Καββαδίας Γεράσιμος, ΠΕ04.04

Καβέτσου Ταξιαρχόυλα, ΠΕ02

Καβουρίνου Σταυρούλα , ΠΕ02

ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΕ10

Καζολιάς Δημήτρης, ΠΕ04

Καζούκας Κώστας, φυσικός

ΚΑΙΑΦΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΕ03

ΚΑΙΑΦΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΚΑΙΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΠΕ02

ΚΑΙΤΗ ΚΟΚΚΩΝΗ, ΠΕ 01

Καίτη Κοντορούχα, γονέας μαθητριας ΕΠΑΛ

ΚΑΙΤΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΠΕ18

Κακαρούμπα Χάιδω, άνεργη

Κακιούση Αντωνία (φιλόλογος)

ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΠΕ02

Καλλιόπη Λαμπράκη,ΠΕ02

Καλλιόπη Φραντζή , γονέας μαθητή ΕΠΑΛ

ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΜΑΥΡΑΚΗ

Καλομοίρη Ευγενία, ΠΕ02

Καμαριώτης Γιώργος, Καθηγητής Πληροφορικής, ΠΕ19

ΚΑΜΑΡΟΥΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΕ02

Καμίνης Γεώργιος, ΠΕ11

Καμίνσκαγια Αναστασία, ΠΕ16

Καμπερίδου Κατερίνα, φοιτήτρια Φιλοσοφίας

Καναβάκη Μαρία, ΠΕ02, ΠΕ01

Κανελλοπούλου Κωνσταντίνα, συνταξιούχος

Κανέλλου Αγγελική, ΠΕ02

ΚΑΝΙΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Καραγεωργου Μερσινη, ΠΕ02

Καραγιάννη Μαρία ΠΕ18.13

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Καρακούση Ευαγγελία, ΠΕ09

ΚΑΡΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗ ΕΥΔΟΚΙΑ,  ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΛΕΝΗ, ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Καρανικόλας Ιωάννης, δημόσιος υπάλληλος

Καραπαύλου Στυλιανή, ΠΕ02

Καραποστόλης Κωνσταντίνος, ΠΕ11

ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ/ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

Καρατζάς Κων/νος  , ΠΕ01

ΚΑΡΚΑΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ04.04

ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕ03

Καρμίρη Ροζίτα, ΠΕ02

Καρτσιώτου Μαρία, ΠΕ04.05

ΚΑΡΥΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ03

ΚΑΤΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΕ09

Κατέλα Ευαγγελία, ΠΕ71

Κατερινα Γιαουζη, Μαθήτρια Γ’Λυκειου

Κατερίνα Γκότση , ΠΕ02

Κατερίνα Καρακάσογλου, Μηχανολόγος

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΛΑΜΠΑΝΗ, ΠΕ02

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΕΔΑ, ΠΕ02

Κατερίνα Μαργαροπούλου, Φιλόλογος

Κατερίνα Μαρκέλλου, φαρμακοποιός

Κατερίνα Μητράκου, ΠΕ09

Κατερίνα Μιχαλά , ΠΕ06

Κατερίνα Νομικού, Απόφοιτος Ιστορικού

Κατερίνα Σουσούδη  (μητέρα 3 παιδιών)

Κατερίνα Στεφανοπούλου, Φιλόλογος

Κατερίνα Χάτζιου,Φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας

Κατηρτζιδου Ευγενια, ΠΕ02

Κατούφα Ξακουστή, φοιτήτρια

Κατούφας Γρηγόριος, υπάλληλος στο ΟΑΚΑ

Κατούφας Ιωάννης, Αγρότης

ΚΑΤΟΥΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Κατούφας Χρήστος, Αγρότης

ΚΑΤΡΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΑ, ΠΕ02

Κάτσα Μαρία, Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Κατσάκη Αναστασία, ΠΕ02

Κατσάνου Μαρία-Ανδριάνα, φοιτήτρια Φιλολογίας ΕΚΠΑ

Κατσαρού Βέρρου Σοφία, ΠΕ02

Κατσαρού Ελευθερία,  ΠΕ02

Κατσαφάδου Ειρήνη/ Φιλόλογος

Κατσιακιώρης Νικήτας, ΠΕ11

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ Θ. , ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ04

ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΕ02

ΚΑΦΕΝΤΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΠΕ05

Κελεσίδου Ελένη, ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

Κερασιωτης Παναγιωτης, Μαθηματικος

ΚΗΡΥΤΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

ΚΙΚΗ ΜΠΑΤΗ, ΠΕ02

Κιμέρη Ευανθία, Φιλόλογος

Κιρτικιδου Μαριανθη

Κισσάνης Αντώνης, οικονομικών

ΚΛΕΙΝΑΚΗ ΑΝΝΑ ΠΕ02, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΖΑΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΛΕΙΩ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΛΕΛΙΑ  ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ , ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Κλιγκάτση Κωνσταντίνα, φιλόλογος

Κοκκινη Γεωργιος, ΠΕ03, Διευθυντης λυκειου

Κοκκινιά Μαρία, ΠΕ02

Κολαΐτη Ελένη, ΠΕ03

ΚΟΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΠΕ02)

ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ , ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

Κολισιάνη Λιάνα, Φιλόλογος

ΚΟΛΟΒΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ04

Κολοκύθα Παναγιώτα, ΠΕ02

Κονδυλόπουλος Γιάννης, ΠΕ02

Κοντογιαννη Ειρήνη

Κοντογιαννίδου Αικατερίνη ,απόφοιτος Ιστορίας Αρχαιολογίας, Ξεναγός

Κοντογιώργου Σπυριδούλα αναπληρώτρια ΠΕ Ο2

Κόντου Αθηνά, τραπεζικό στέλεχος

Κοντουλάκος Ιωάννης, Φιλόλογος

ΚΟΞΑΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΟΥΒΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΕ02

Κουγιουμτζόγλου Δημήτριος, εκπαιδευτικός ΠΕ 02

Κουζιου Σταυρουλα Φιλολογος

Κουικόγλου Αθηνά, ΠΕ02

ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02

Κουκουτσάκης Αντώνης, ΠΕ04.01

Κούλη Σταυρούλα ΠΕ03

ΚΟΥΛΟΜΠΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κουμελάς Κων/νος , ΠΕ03

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

ΚΟΥΡΕΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΥΡΕΜΑΔΗ ΙΣΜΗΝΗ ,ΠΕ02

Κουσουνάδη Δέσποινα, Φιλόλογος

ΚΟΥΤΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ 02 ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Κουτσοβασίλης Αναστάσιος, ΠΕ19

ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

Κουτσομήτρου Αθηνά, Φοιτήτρια Ψυχολογίας

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Κρητικός Δημήτριος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Κρητικού Μαργαρίτα, Νηπιαγωγός

Κροτσετη Λαμπρινη, Φιλολογος

Κρυπωτός Αντώνης,ΠΕ03

Κρυπωτού Αδαμαντία,ΠΕ02

Κυριαζίδου Δέσποινα-Μυρτώ, Φιλόλογος ΠΕ02

Κυριακή Παπαστάμου, ΠΕ02

Κυριακη Συμνιανακη, Γεωλογος

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02

Κυριακοπούλου Παναγιώτα, ΠΕ02

Κυριάκος Γεωργιάδης, φιλόλογος

Κυριακού Γιώργος, δάσκαλος 1ο Δ. Σχ. Αίγινας

Κυρίτση Ευαγγελία, Νοσηλεύτρια συν/χος

Κυρίτση Κατερίνα, Φιλόλογος

Κωνσταντίνα Καραδήμα ΠΕ 04.03

Κων/να Κόλλια, ΠΕ15

Κων/νος Κωστινάκης (Πολιτικός Μηχανικός & Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ03

Κωνσταντία Αγναντοπούλου, φιλόλογος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ΠΑΝΙΤΣΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Κωνσταντινίδης Πάρης,Φοιτητής

Κωνσταντινίδου Γεωργία, ΠΕ02

Κωνσταντινίδου Σοφία, ΠΕ06

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Δικηγόρος

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΖΕΠΠΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Κωνσταντίνος Καραντζίκος, ΠΕ03

Κωνσταντίνος Κοντόπουλος, εκπαιδευτικός ΠΕ 19

Κωνσταντίνος Λιντοβόης, φιλόλογος

Κωνσταντίνος Μπιμπής,Θεολόγος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΖΙΑΝΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ02

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος

Κωνσταντίνος Πνευματικός, Θεολόγος- Δάσκαλος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΥΤΙΡΟΓΛΟΥ Ιατρός

Κωνσταντώνη Έλενα, φοιτήτρια

Κωστάκης Ιωάννης, ΠΕ02

Κώστας Πιτσώνης , συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ΛΑΓΔΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ 02

ΛΑΔΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ- ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Λάζαρη Ηλιάνα, Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Λαζαρίδου Ανθούλα, νηπιαγωγός

Λαζου Βασιλικη, ΠΕ02 επαλ Νικητης

Λακηνάνου Μαρία,ΠΕ 02

ΛΑΜΠΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΕ 17.02 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Λαμπίκη Σοφία, ΠΕ02

ΛΑΜΠΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΠΕ 11

ΛΑΜΠΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΕ02

Λαμπριάννα Μοναστήρογλου, ΠΕ05

Λαμπρινή, φοιτητρια

Λαμπρόπουλος Γεώργιος, ΠΕ17.04

Λαμπροπούλου Αναστασία -Φιλόλογος

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΕ02

Λαμπροπουλου Μαρια ΠΕ02

Λαπέα Ρουμπίνη- Μαρία, Φιλόλογος

Λάσπα Έλενα / Φιλόλογος (ΠΕ02)

ΛΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Λεονταρη Μαρια, ΠΕ01

ΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΕ04.04

ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΕ02

Λία Μήλιου, φιλόλογος

Λιάκος Παναγιώτης,  ΠΕ03

ΛΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΛΙΑΠΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ18

ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Λιάσκου Ειρήνη, Ιστορικός

ΛΙΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ/ΠΕ 02

Λιντοβόης Ιωάννης, Πλοίαρχος Ε.Ν

ΛΙΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΕ02

Λουκισα Ισιδωρα Φιλολογος

Λουπη Κατερίνα ΠΕ02

Λυμπερακάκη Τριανταφυλλιά, ΠΕ02

ΛΥΡΩΝΗ ΑΘΗΝΑ, ΠΕ02

Μάγγου Ναυσικά, Φιλόλογος

Μάγδα Περδίκη, ΠΕ10 Κοινωνιολόγος

Μαγκαφοπουλου Αικατερινη, ΠΕ04.01

Μαζαράκος Γεώργιος, Φυσικός

Μαίρη Δήμου , ΠΕ02

Μακατσώρη Αγγελική ΠΕ17.05

Μακέδα Αικατερίνη, ΠΕ02

Μακρή Ευανθία ,ΠΕ02

Μακροπούλου Δανάη, ΠΕ02

Μαλακασιώτη Ζωή, ΠΕ02

Μαλάκη Μαρία, Φιλόλογος

Μαμεκας Ηλιας, κλασικος φιλολογος

Μανάδης Γιώργος, ΠΕ03

Μανασάκη Μαρία, ΠΕ02

Μαναση Αφροδίτη, ΠΕ02

Μανιάτη Διονυσία/φιλόλογος

Μανιουδάκη Χριστίνα, Φιλόλογος

Μανόλης Ορφανουδάκης, Φιλόλογος – Ιστορικός  Διευθυντής του 12ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

Μάνου Λεωνίδας ΠΕ04

Μανούκα Αικατερίνη, αναπληρώτρια Φιλόλογος, ειδική παιδαγωγός

Μάντζου Άννα ΠΕ17.05

Μανώλη Ιωάννα, ΠΕ02

Mανώλης Ανδρουλιδάκης, δρ. Φ. 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Μαργαρίτα Χάτζιου, ΠΕ70

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕ02

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΕ19

Μαργαρώνη Εμμανουέλα

Μαργιόλα Ανθούλα, ΠΕ02

Μαργώνη Βαρβάρα, ΠΕ02

ΜΑΡΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ

ΜΑΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ,ΠΕ05

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, ΠΕ 02

ΜΑΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΠΕ02

ΜΑΡΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Μαρία Βανταράκη, Φιλόλογος

Μαρία Βουβούση, άνεργη Φιλόλογος

Μαρία Γαλανάκη, ΠΕ02

Μαρία Γεωργακοπούλου, Δικηγόρος

ΜΑΡΙΑ ΓΙΩΤΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Mαρια Δαφαρανου

Μαρία Δημητριάδη, Φιλολογος

Μαρια Δημητρίου, Φιλολογος

Μαρία Δουλή, ΠΕ03

Μαρια καμινιωτη/γερμανικη φιλολογια

Μαρία Καρλατήρα, Φυσικός

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΑΠΗ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Μαρια Κλιτση, φοιτητρια

Μαρία Κόλλια, ΠΕ02

Μαρία Κόμη,γονέας μαθητή Λυκείου

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μαρία Κουφού, Φοιτήτρια Φιλολογίας

ΜΑΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΠΕ02

Μαρία Λαζαρίδου, ΠΕ03

Μαρια Λιαμη, φιλολογος

Μαρία Μάνου, ΠΕ02

Μαρία Μανώλα, ΠΕ02

Μαρία Μιχάλη, Φοιτήτρια

Mαρία Μουτσάκη, φιλόλογος (ΠΕ02)

Μαρία Μπαλού, φιλόλογος

Μαρία Μπέκιου /Φιλόλογος

Μαρια Μυρογιαννη, Ανεργη

Μαρία Νικητοπούλου,ΠΕ16.01,διευθυντρια Γυμνασιου

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΜΠΑΝΤΖΗ, ΠΕ02

Μαρια Ντοβα, ΠΕ02

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ, ΠΕ02

Μαρία Παπαγεωργίου- φιλόλογος

Μαρία Πατεράκη, ΠΕ02

Μαρία Παυλάκη,γονέας μαθητή γυμνασίου

Μαρία Πλαστήρα

ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΛΤΑ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Μαρία Σοφικίτου, αρχαιολόγος

Μαρία Τερζάκη, Φοιτήτρια τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΠΑΣΙΔΟΥ, ΓΟΝΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΡΦΗ, ΠΕ02

Μαρία Φωτοπούλου, ΠΕ04.02

Μαρία Χελιώτη, φιλόλογος

Μαριαλένα Διαμαντοπούλου, Φοιτήτρια Φιλολογίας

Μαριάνθη Καψάλη, ΠΕ02

Μαριάννα Δεσύπρη, Καθηγήτρια

Μαριάννα Καλογρίδου, Φοιτήτρια

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΑΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου Κρήτης

Μαριέττα Μαρινάκη, γονέας

Μαριλίζα Βλαστού,Φοιτήτρια της Φιλοσοφικης Σχολής Αθηνών

ΜΑΡΙΝΑ ΖΑΧΟΥ, ΠΕ02

Μαρίνα Καλδή, ΠΕ02 φιλόλογος

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΓΟΥΔΗ, ΠΕ02

ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Μάρκελλος Παναγιώτης, ΠΕ03

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΠΕ02

Μαρκοπούλου Ελένη, ΠΕ03

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ14

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΕ13

Μαρουλάκου Ελένη, ΠΕ02

Μαστοράκη Μάγδα, μητέρα μαθητών

Ματζουρανη Μαρια, ιστορικος

Ματινα Ζορμπά, ΠΕ02

Ματσαριδης Αθανάσιος, Δημόσιος Υπάλληλος

Ματσαρίδου Ευανθία, ΠΕ02, Αναπληρώτρια

Μαυρακάκης Μανόλης, Φιλόλογος

Μαυρουδής Ιωάννης, ΠΕ04.02

ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΠΕ02

Μελά Φωτεινή, Φιλόλογος

Μελίνα Αναστασοπούλου, ΠΕ02 Φιλολόγων

Μενέλαος Τζανακάκης, ΠΕ02

Μέτσικας Παναγιώτης, φιλόλογος

Μηλιώτη Μαρία πε 01

Μηνδρινού Ιωάννα, ΠΕ02

ΜΗΤΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΕ02

ΜΗΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΕ03

Μήτσου Δημήτρης, ΠΕ03

ΜΗΤΤΑ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΜΙΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

ΜΙΝΤΣΗ Β. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Μισαηλίδη Πλουμία, οικονομολόγος, ΠΕ09

Μισαηλιδου Δέσποινα, ΠΕ02

ΜΙΤΣΙΚΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΕ03

Μιχαλάκος Γιώργος, ΠΕ 02

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Μιχάλης Χάτζιος,  εκπαιδευτικός

ΜΙΧΑΛΙΑ  ΜΠΟΝΤΟΖΑΚΗ, ΠΕ70

Μονιούδης Θεόδωρος, μηχανολόγος

Μοτσια Βαλεντίνα/ φιλολογος

Μούζα Βασιλική, ΠΕ02

ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΠΕ02

Μουρατίδου Αναστασία, ΠΕ02

Μουσαδάκου Κατερίνα/ Φιλόλογος

Μούτσελος Νικόλαος, ΕΜ 16

ΜΠΑΖΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΕ19

ΜΠΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΕ02

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Μπάκου Βασιλική, οικιακά

Μπαλάφας Κων/νος, ΠΕ01

Μπαλού Νικολαίς, φιλόλογος

Μπαλτας Ηλιας, ΠΕ03 Μαθηματικων

Μπαμπαλέτσου Ευαγγελία, ΠΕ02

Μπαμπούκης Αντώνιος, ΠΕ19

Μπαχάς Κων/νος, Νομικών Επιστημών

Μπαχτσεβανιδου Κυριακη θεατρολογος ΠΕ32

Μπέκου Σεβαστή , εκπαιδευτικός ΠΕ02

ΜΠΕΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ04.05

ΜΠΕΝΑΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΕ03

Μπενοβίας Ευστράτιος, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

Μπιτσάνη Πηνελόπη, ΠΕ02 (Φιλόλογος)

ΜΠΛΑΝΑ ΣΤΕΛΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Μπλατσιου Σοφια, Μαθητρια Α’Λυκειου

Μπολτσή Μαριάννα, Φιλόλογος ΠΕ 02,50

Μπόζης Αντώνης, ΠΕ02

Mπουζα Αικατερινη, ΠΕ02 φιλολογος

ΜΠΟΥΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΤΣΗ ΕΛΛΗ, ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Μπουντουράκη Γεωργία/ Υποψήφια διδάκτορας Κλασικής Αρχαιολογίας

Μπουρλακη Αγγελικη, φοιτητρια φιλολογιας

ΜΠΟΥΡΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΟΙΚΙΑΚΑ

Μπουτσκου Λεμονια, μαθηματικος

ΜΠΟΥΧΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΕ02

ΜΠΡΟΚΟΥΜΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α

ΜΠΡΟΚΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Μπώκου Αικατερίνη, φιλόλογος

Μυλωνά Ιωάννα

ΜΥΡΙΑΜ ΒΑΡΣΑΜΗ ΑΜΠΟΥΑΜΡΙΑ, ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Μυρογιαννης Αποστολος, Συνταξιουχος

Μυρτω Μαρκοπουλου, φοιτητρια Ψυχολογιας

ΜΥΡΩΤΗ ΧΑΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΝΑΛΜΠΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΕ02

ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ναούμ Ξανθούλα ΠΕ18.33

Νασιάκου Δήμητρα, ΠΕ02

Νασος Ταβουλάρης, δικηγόρος

Νάστος Χρήστος ΠΕ17.06

ΝΑΣΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ναταλια Αναγνωστοπουλου

ΝΑΥΣΙΚΑ ΜΑΓΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΝΗΛΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΕ04.01

ΝΙΚΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΕ02

Νίκη Γεωργίου, Φιλόλογος

ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

Νικολαΐδης Αντώνης , φιλόλογος

Νικόλαος Γεράσης, ΠΕ02

Νικόλαος Κωνσταντίνου, ΠΕ03

Νικόλαος Ντάικος, φιλόλογος

Νικόλαος Παπαδάκης, Ιστορικός-Αρχαιολόγος

Νικολάου Αρχοντούλα, ΠΕ02

Νικόλαος Γιακουμης Μηχανολογος

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, Μ.Α.

Νικολέτα Βενιοπούλου, Φιλόλογος

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΑΠΟΛΛΑ, ΠΕ02

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ/ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Νικολετα Κατζηλιερη, γονέας

Νικολέτα Μπαδέκα, Φοιτήτρια

Νικολέττα Παληομπέη, ΠΕ02

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΕΠΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Νικολίτσα Τράγκα, Φιλόλογος

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΠΕ 02

Νικολοπούλου Κωνσταντίνα, ΠΕ02

Νικολοπουλου Τριανταφυλλια, Φιλολογος

ΝΤΟΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Οικονομολόγος

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕ02

Νίκος Σόκλης Γεωπόνος, συνταξιούχος

Νίκος Ψιλάκης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

Nίνα Παναγιωτοπούλου

Νιφοράτος Παναγής, Σχολικός φύλακας

ΝΤΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Ντζιαφέρη Αικατερίνη, ΠΕ02

Ντούλας Κωνσταντίνος, Ιδιωτικός υπάλληλος

Ντούλας-Παναγιωτόπουλος Φοίβος, Μαθητής Λυκείου

ΝΤΡΕΛΙΑ ΟΛΓΑ, Φιλόλογος

ΞΑΝΘΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΕ70

Ξευγένη Ευαγγελία, Φιλόλογος

Ξηρού Παναγιώτα, Φιλόλογος

ΞΥΔΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Οικονομακη Μαρια, Φιλόλογος

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΕ02

Οικονομοπούλου Αγγελική, ΠΕ02

Οικονόμου Αγγελική, ΠΕ02

Οικονομου Ελλη, ΠΕ02

Οικονόμου Παναγιώτα, ΠΕ02, ΠΕ23

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΕ02

Όλγα Αφεντουλίδου, ΠΕ05

Όλγα Ευθυμίου,  φοιτήτρια

Ομαλιανάκης Κωνσταντίνος, Φιλόλογος και Δάσκαλος

Ουρανία Κοντογιάννη, οικιακά

Ουρανία Μανωλάκη, ΠΕ02

Ουρανία Πετρογιαννάκη

Παγάνη Ιωάννα, Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Παγανοπούλου Μαρία, ΠΕ02

Παλιάτσου Βασιλική, ΠΕ02

ΠΑΝ/ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΑΤΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΩΤ/ΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΕΝΔΡΑ, ΠΕ 02

Παναγιώτα Καπούτση, ΠΕ 11

Παναγιώτα Κεφαλά,  ΠΕ02

Παναγιώτα Μεσημέρη, ΠΕ 02

Παναγιώτα Πλουμάκη, ΠΕ06

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΙΜΟΥ, ΠΕ07

Παναγιωτακοπούλου Ευγενία, Μαθηματικός

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΑΓΚΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Παναγιώτης Γ. Γρηγορίου , Ψυχίατρος

Παναγιώτης Δούσκαλης, Εκπαιδευτικός

Παναγιώτης Καρακολίδης, φιλόλογος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΠΑΣ, ΠΕ09

Παναγιώτης Νικολαιδης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός ΠΕ02

Παναγιώτης Νταβαρίνος, Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων

Παναγιώτης Παπασταματίου, Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Παναγιωτοπούλου Αγγελική, Δασκάλα

Παναγιωτοπούλου Αικατερίνη, Συνταξιούχος

Παναγιωτοπούλου Αναστασία, Κοινωνική λειτουργός

Παναγιώτου Κων-να/Νηπιαγωγός

PANAGOPOULOS ALEXIOS, Dr. Polit. Mr. Jur. Dr. Theol. Habilit. Dipl. Filol. Dipl. Jur. Dipl. Theol.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΕ02

Πανδή Κατερίνα, Μαθήτρια Γενικού Λυκείου

ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πανταζη Ευαγγελία, φιλόλογος

ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΕ02

ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ταξχος (ΔΕ) ε.α. Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ

Παντελής Μαρκόπουλος, ιδιωτικος υπαλληλος

Παπαβασιλείου Δέσποινα, Φιλόλογος

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕ03

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΦΝΗ, ΠΕ03

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Παπαδάκη Μαρία, ΠΕ02

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ΠΕ02

Παπαδάκη Στέλλα, φιλόλογος

Παπαδακη Φωτεινη, Φιλολογος Ισπανικης Γλωσσας

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΑΡΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ-ΔΟΜΙΚΟΣ

Παπαδάκης Ευάγγελος, ΠΕ11

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Παπαδημητριου Μαρία, ΠΕ03

Παπαδημητρίου Μαρία, φιλόλογος

ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΠΕ02

Παπαδόπουλος Νικόλαος, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Παπαδοπούλου Μαρία, φοιτήτρια Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών

Παπαθανάσης Δημήτριος αδιόριστος φιλολογος

Παπαϊωάννου Αναστάσιος, Δρ. Φιλολογίας.

Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνα, Δασκάλα

Παπακωνσταντίνου Στέργιος, ΠΕ04.01

ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΕΛΕΝΗ, ΠΕ02

Παπανθύμου Αναστασία, Πτυχιούχος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης και Παιδαγωγικών Σπουδών

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ, ΠΕ03.50

Παπαντώνη Βασιλική ,  Msc Βιολόγος

Παπαπαύλου Αγγελική, ΠΕ08

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΕ 06

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΝΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΕ 02

Παπουτσή Μαρία, ΠΕ02

Παππά Μαρία ΠΕ02.

Παππά Σοφία, Δασκάλα

ΠΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Καθηγητής Αγγλικών Μ.Α

Παρασκευα Αικατερίνη

Παρασκευά Κατερίνα, ΠΕ02, Αναπληρωτρια

Παρασκευή Κ. Χαλκιά, Δικηγόρος – Άρτα

Παρασκευη Πατρελη, φιλολογος

Παρασκευή Φωτοπούλου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΙΑ ΠΕ02

Παρασκευοπούλου Αριάδνη, ΠΕ02

Παράσχου Μάρθα,ΠΕ02

Παρζίγκα Ευαγγελία, Δασκάλα

Παρίση Ευαγγελία, ΠΕ18.35

Πασιόπουλος Νίκος, Ιδιωτικος Υπάλληλος

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Παταράκη Ουρανία, ΠΕ02

Πατελάκη Αλεξάνδρα, φιλόλογος

Πατσιαλίδου Μαρία Κοινωνιολόγος

ΠΑΤΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Παυλακης Κωνσταντίνος

ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕ06

ΠΑΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ11

Παυλίνα Δράκου, γονέας μαθητή ΕΠΑΛ

Παφύτου Κυριακή, ΠΕ02

Πεοβίτης Αντώνιος ΠΕ18.18

Περδικεα Χριστινα, φιλολογος

Πέσιου Αικατερίνη, Φιλόλογος

Πετούση Αγγελική, ΠΕ02

Πετρακου Σοφια, ΠΕ02

ΠΕΤΡΟΒΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ , ΠΕ11

Πετρογιαννάκη Ουρανία, φοιτητρια

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πετροπούλου Πεντζεχρή, ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΠΕΦΑΝΗ ΣΕΒΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ02.50

Πεφτούλογλου Σοφία ,ΠΕ09

Πηνελοπη Πατσατζη, Συνταξιουχος

ΠΙΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΕ06

ΠΙΤΕΡΟΥ ΔΑΦΝΗ, ΠΕ02

Πιτσάκης Δημήτρης, μηχανολόγος

ΠΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΠΕ04

ΠΛAΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΕ09

Πλατη Κατερινα, ελευθερος επαγγελματιας

Πλούταρχος Γεωργίου, ΠΕ02

ΠΟΘΗΤΟΣ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑΣ ΠΕ02

ΠΟΛΥΔΩΡΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 17.07

Πολυζωγονοπούλου Μαγδαληνή, ΠΕ02

ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΕ02

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΟΝΤΟΥΛΑ, ΠΕ02

Πολυχρονοπούλου Άννα, διευθύντρια Λυκειου, ΠΕ02

Πουλή Αλεξάνδρα, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ

Πουρναρα Θεοδωρα, ΠΕ02

Ποπη Σαραφίδου Φιλόλογος-Ειδική Παιδαγωγός

Ποστάνογλου Βικτωρία, Φυσικός

Πούλιου Αγνή ΠΕ18.03

Πρεντζιπας Νικολαος, θεατρολογος

Πριοβόλου Μαρίζα, ΠΕ02

Πυργιλής Παντελής ΠΕ18.13

ΠΥΡΙΑΝΑΝ ΝΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΡΑΚΟΒΙΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

ΡΑΛΛΗ ΦΕΡΕΝΤΙΝΗ, ΠΕ32

ΡΑΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΕ02

Ράπτη Μαριλένα, ΠΕ17.01

Ράπτης Νικόλαος, Φιλόλογος

ΡΕΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ρερρές Νικόλαος , εκπαιδευτικός ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Ρήγου Αικατερίνη, φιλόλογος

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΕ02

Ρίτσα Καπούνη, ΠΕ02, Αναπλήρωτρια Φιλόλογος

Ρουμπεΐδης Βασίλης, Φιλόλογος

Ρούφου Πολυξένη ΠΕ01

Ρούφου Πολυξένη ΠΕ02

Σάββα Δέσποινα, ΠΕ02

Σάββας Παπαδόπουλος, ΠΕ19

Σαββίδης Σάββας, ΠΕ02

Σαββίνα Στάικου, μαθητρια

Σακαρέλλου Ευθυμία, Φιλόλογος

Σακελλαρίου Μιχάλης, Φιλόλογος

Σαλούπη Μαρία, ΠΕ02

Σαμαράς Αθανάσιος ΠΕ12.01

Σαμαρτζίδου Ευγενία, ΠΕ02 Φιλόλογος

Σαπρανιδου Μαρία, ΠΕ02

ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΘΩΜΑΗ, ΠΕ02

ΣΑΡΔΕΛΛΑ ΦΑΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σαρηγιαννίδου Φεβρωνία

Σβορώνου Ρεγγίνα, ΠΕ06

ΣΕΒΗ ΔΗΜΑ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σέργη Σοφία,( μητέρα ) Chef

Σέργιος Αθανάσιος, γιατρός

Σιαφλάς Αθανάσιος, Δάσκαλος

ΣΙΛΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΕ70

Σιμάτου Μαρία, ΠΕ.04.02

ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΣΙΜΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ,ΠΕ02

Σιόβα Δέσποινα, ΠΕ02

Σισμανιδου Χρυσουλα, ΠΕ02

Σιώνα Αργυρή,φιλόλογος

Σκαρλή Ευαγγελία, ΠΕ06

Σκενδέρη Ελένη, ΠΕ02

ΣΚΕΝΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΕ02

Σκουλουδάκη Αναστασία, Αρχαιολόγος

Σκουλούδη Αλεξάνδρα, ΠΕ01

Σκουρτιά Κωνσταντίνα, ΠΕ 02

Σκουφούλα Παναγιώτα, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Σκριβάνος Γιώργος , ΠΕ16

Σοβιτσλής Αθανάσιος, Φιλόλογος

Σολδάτου Αλεξάνδρα, ΠΕ02

Σοροβελης Χρίστος, Φιλόλογος

Σουλούκου Ελένη, Φιλόλογος Κλασικής Ειδίκευσης

Σουραφή Στελλα, Φιλολογος

Σούτου Αγγελική,γραφικών τεχνών

ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΠΕ02

Σοφία Ευαγγελάκου, ΠΕ02

Σοφία Κρεμιώτη ΠΕ02 – Φιλόλογος

Σοφία Παναγούλια, φοιτήτρια

ΣΠΑΝΑΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕ02

Σπανιόλου Χρυσούλη, ΠΕ02

ΣΠΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΠΕ11

Σπανός Χρήστος, ΠΕ02

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕ17.04

Σπυράτου Μαρία, Δασκάλα

Σπυριδούλα Βαρβαρίγγου, Σπουδάστρια

Σπυριδουλα Μανετα, φιλολογος

Σπυρίδων Αγάθος, ελευθ. Επαγγελματίας

Σπύρος Ζαφείρης, Φοιτητής Φιλοσοφικής

Σπύρος Σκλαβενίτης, Διδάκτωρ Ιστορίας

Σταβάρα Ελένη, ΠΕ02

Σταθοπουλος Ηλιας, φιλολογος

Σταθόπουλος Παναγιώτης ΠΕ 70

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Στάμου Αικατερίνη, ΠΕ02, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός

ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ17.08

Σταμπουλίδου Αναστασία, ΠΕ02

Σταύρος Βέλλης,γονέας μαθητή ΕΠΑΛ

Σταύρος Γκόνης,ΠΕ03

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΩΓΟΣ, ΠΕ 70

Σταύρος Χούτος, συνταξιούχος Δημοσίου

ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΟΥΛΙΑ, ΠΕΟ2 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σταυρούλα Αλεξίου, γονέας

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΚΑ, ΠΕ60

Σταυρούλα Τζίφα, Φιλόλογος

Σταυρούλα Φατσέα, ΠΕ05

ΣΤΑΦΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΠΕ12

Στέλλα Κασίδου, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ 70

Στελλα Κοντοπιδη, φιλολογος

Στέλλα Μπάτζιου, Φιλολογος Απόφοιτη Κλασικής Φιλολογίας ΑΠΘ

Στέλλα Πέσιου, Φαρμακοποιός

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΠΕ 02

Στεφανάτου Στέλλα, ΠΕ02

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕ02

Στεφανοπούλου Βέρα ,ΠΕ06

Στέφανος Αγάθος, ΠΕ02

Στέφανος Γερασίμου Μέλος, ΣΕΠ ΕΑΠ

Στέφανος Παπαγεωργίου, Φοιτητής Φιλοσοφικής

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΘΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,ΙΔΙΩΤΗΣ

Στεφάνου Γρηγόρης Φιλόλογος

Στίγκα Ευαγγελία, φιλόλογος

Στογιάννη Ευαγγελία, Φιλόλογος

Στουπα Ελενη, ΠΕ02

Στρατούλια Αικατερίνη, ΠΕ06

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Στυλιανός Νομικός, Ξεναγός-Αρχαιολόγος

Συμεών Γαβριήλ ΠΕ11

Συμεωνάκη Στέλλα, ΠΕ02

Συρίγου Μαρία,ΠΕ02

ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗ,ΠΕ02

Συρμου Αικατερίνη Χριστινα Ιστορικό Αρχαιολογικό

Σωκρατους Κρητιαννα,  Πτυχιουχος Φιλολογια

Σωτήρης Κόκορης, ΠΕ02

Σωτηρία Κάβουρα, ΠΕ02 Φιλόλογος

Σωτήριος Αντωνάκος, ΠΕ04.01 φυσικός

Σωτήριος Μπεκάκος – Διδάκτορας Γλωσσολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Συγγραφέας – Ερευνητής της ιστορίας του χορού

Σωτήριος Χουλιάρας

Σωτηροπούλου Γεωργία, Φιλόλογος ΠΕ02

Σωτηροπούλου Σταυρούλα (Φοιτήτρια Φιλολογίας)

Τακλάκογλου Ειρήνη, ΠΕ02, φιλόλογος

Τάνια Χριστοφοράτου, Βιολόγος

Ταξιάρχης Μιχαλάκης, Δημοσιογράφος

Τάσος Χατζηαναστασίου, Δρ Ιστορίας, εκπαιδευτικός

Ταταρούνη Αννα, ΠΕ02

ΤΑΤΑΡΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

Τατιανή Παπά, ΠΕ02

ΤΕΝΕΔΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΕ17.01

ΤΕΡΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΠΕΟ2

Τζαβαλής Ηλίας,  Καθηγητής ΟΠΑ

ΤΖΑΜΠΟΥΡΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΠΕ02

ΤΖΑΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Τζανέλλα Βιβή

ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΦΩΤΗΣ ΠΕ11

Τζανή Περσεφόνη, ΠΕ06

Τζαράκης Φιλοκτήτης, ΠΕ01

ΤΖΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΕ04.02

Τζερεφού Ματίνα, ΠΕ02

Τζημούρτα Αλεξάνδρα, ΠΕ2

Τζημούρτα Πολυξένη, ΠΕ2

ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ02

Τζουβάρα – Πέταλη Χρυσαυγή, ΠΕ02

Τζουγανάτου Σοφία, ΠΕ02

Τζώτζη Αναστασία Φιλόλογος

Τζώτζη Ροδόκλεια ΠΕ19

Τικταπανίδης Δημήτριος ΠΕ17.03

Τουμπέκη Κωνσταντίνα, ΠΕ02

ΤΟΥΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Τούντας Δημήτριος , ΠΕ02

Τουτουδάκη Μαρία , Δ.Υ., Φοιτήτρια Τ.Ε.Ι. Τμ.Βιβλιοθηκονομίας & Συστ.Πληροφ/σης

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΕ02

Τριανταφυλλου  Π. ,  ΠΕ2.50

Τριβιζα Ροζινα ΠΕ02

ΤΡΙΓΚΑ  ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΠΕ70

Τρομπούκη Βάγια, ΠΕ02

ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Τσακιράκης Βασίλειος, Φιλόλογος

ΤΣΑΚΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΕ02

ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΕ06.01

Τσαλουχίδης Κώστας, Φιλόλογος, 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης

Τσανου ευτυχια φιλολογοσ

ΤΣΑΠΚΙΝΗ ΕΙΡΗΜΗ, ΠΕ02

Τσατσαρώνης Μιχάλης, ηλεκτρολογος

Tσαχλάρη Στέλλα γυμνάστρια

Τσέρτος Γιώργος,ΠΕ16

Τσιλιγκίρης Παναγιώτης,ΠΕ18.12

TΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Τσιμάρας Γιώργος,  ΠΕ.18.21

ΤΣΙΜΠΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΟΝΕΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ

ΤΣΙΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΕ70

Τσιουραντανη φωτεινή φιλολογος

Τσιροπινα Ισαβελλα φιλόλογος

Τσιτομενέα Μαρία, σχεδιάστρια

Τσιτσιγιαννη Ελένη, Φιλόλογος

Τσίτουρα Σταυρούλα Φιλόλογος

ΤΣΟΓΚΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΕ02

Τσουκαλά Ειρήνη

Τσουκαλάς Κώστας, ΠΕ 01 Θεολόγος

Τυριλιώμης Νίκος, ιδιωτικός εκπαιδευτικός

Τυχερή Αργυροπούλου,ΠΕ02

ΥΦΑΝΤΗ ΚΑΛΗ, ΠΕ70

Φαίη Αντωνοπούλου, μαθήτρια λυκείου

Φαμπιόλα Ουλλίρι, Φιλόλογος

Φανή Αλεξίου, ΠΕ02

Φαραντάτου Σοφία, Φοιτήτρια της Σορβόνης

ΦΑΣΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕ05

Φαφαλιός Νίκος, ΠΕ11

Φερτάκη Σοφία, καθηγήτρια

ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

ΦΊΛΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Φιστέ Φωτεινή, Φιλόλογος

Φλεβάρη Παναγιώτα, Φιλόλογος

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΕ02

Φραγκίσκος Χανούτσος, γονέας μαθητή ΕΠΑΛ

ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΕ02

ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΕ02

Φραγκου Κατερίνα, ΠΕ01

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΕ04.04

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΛΗ, ΠΕ19

Φωτεινή Κατσαούνη, εκπαιδευτικός ΠΕ04

Φωτεινή Κλουκίνα-Χαμάλη, ΠΕ02

ΦΩΤΕΙΝΗ ΞΥΛΟΦΟΡΟΥ, ΠΕ02

ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΠΕ02

ΦΩΤΕΙΝΗΤΣΟΓΛΟΥ ΜΑΤΙΝΑ, ΠΕ02

Φώτιος Τσάγκας,  Μηχανικός Περιβάλλοντος

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Χαιροπούλου Αργυρώ ΠΕ02

Χάλαρη Ειρήνη, ΠΕ02

Χαλικιά Ρουμπινή, οικονομολόγος- Ιστορικός Ερευνητής

Χαλκιάς Δημήτριος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΑΡΕΤΗ, ΠΕ03

Χαραλαμπάκη Αρτεμις,ΤΕ16

Χαράλαμπος Αβραμίδης, Φιλόλογος

Χαράλαμπος Κουτσουρελάκης, εκπαιδευτικός ΠΕ19

ΧΑΡΑΜΟΥΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΧΑΡΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  Δ/ΝΤΗΣ ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ

Χάρης Αβραμίδης,  Απόφοιτος Φιλοσοφικής – Φιλόλογος

ΧΑΡΗΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ, ΤΡΑΠΕΖ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Χαρίδα Μαρία, Εκπαιδευτικός

Χαρίλαος  Αλαμάνος,  Καθηγητής  Χημείας

Χαρίση Άννα,  ΠΕ02

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Χαριτωνος Κωνσταντινος, Φιλολογος

Χατζάκη Εύα, Φοιτήτρια Ψυχολογίας

Χατζημαρκάκη Καλλιόπη, ΠΕ15

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ02

Χατζοπούλου Μαρία,  ΠΕ02

Χατζητύπη Φανή ΠΕ02

ΧΕΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,φιλολογος

Χολέβα Ευαγγελία, ΠΕ02

Χολεβας Βαγγελης, κοινωνιολογος

Χούλης Ιάκωβος, ΠΕ03

ΧΟΥΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΠΕ02

Χουντουλίδης Ελευθέριος, Καθηγητής Γαλλικών

Χρηστίδου Ζαφειρώ, θεολόγος

Χρήστος Αναγνώστου, ΠΕ02

Χρήστος Κοντούλης, μάγειρας

Χρηστος Παπουτσης, δικηγορος

Χριστίνα Γαλανοπούλου, ΠΕ02

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΕΑ, ΠΕ02

Χριστινα Παυλη, ΠΕ71

Χριστίνα Σπανορρήγα, ΠΕ02

Χριστίνα Τσελιου, ΠΕ 02 Φιλολόγων

Χριστοδούλου Θεμιστοκλής, εφημέριος, συγγραφέας και διδάκτωρ της Θεολογίας

Χριστοπούλου Φωτεινή, γονέας

ΧΡΟΝΗΣ ΒΑΡΣΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Χρυσάνθη Παπαστάμου, Δικαστής

Χρυσάνθη Σπυροπούλου, Ιδ.Υπάλληλος

Χρύσανθος Φοινικαρίδης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Χρυσή Χρυσανθακοπούλου, ΠΕ01

Χρυσούλα Καρασαϊνη, Φιλόλογος

Χρυσούλα Παναγοπούλου,ΠΕ02

Χρυσοχοίδου Ιωάννα, ΠΕ02

ΨΙΧΑΡΑΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ, ΠΕ09

ΨΥΛΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ / ΠΕ02

ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΕ19

Προηγούμενο άρθροΕργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για Εκπαιδευτικούς
Επόμενο άρθροΤο χωριό
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.