Τελευταίες διαθέσιμες θέσεις για το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» !!!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτές προγραμμάτων ενηλίκων ανεξαρτήτως κλάδου και αντικειμένου, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Εκπαίδευση Ενηλίκων, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, εκπαιδευτές και Στελέχη Συνεχιζόμενης Κατάρτισης και Διά βίου Μάθησης (π.χ. Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΚΕΚ, ΙΕΚ, εκπαιδευτικά σεμιναρίων για ενηλίκους, Σχολές Γονέων, εκπαίδευση ευάλωτων ομάδων ενηλίκων εκπαιδευομένων κ.λπ.), Παιδαγωγούς, Συμβούλους Σχεδιασμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, αποφοίτους όλων των εκπαιδευτικών αντικειμένων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, εργαζόμενους σε Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς

Βασικό στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση με τη θεωρία και πράξη της εκπαίδευσης ενηλίκων. Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν γνωρίσει το βασικό πλαίσιο της εκπαίδευσης ενηλίκων, θα είναι ικανοί να διδάξουν σε ενηλίκους, αλλά και θα διαθέτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στις επίσημες εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων.

H διάρκεια του προγράμματος έχει προγραμματιστεί ως εξής:
• Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος: Νοέμβριο 2016
• Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος: Ιανουάριο 2017

Παράταση για τη περίοδο εγγραφών για το πρόγραμμα:
20 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου 2016

Ολοκληρωμένη η παρουσίαση του προγράμματος και αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα εγγραφής απευθείας στην ιστοσελίδα όπου και μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας on-line (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ενημερωτικός οδηγός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.