ypdvmth_main_foto_2015Ενημερώνονται οι υποψήφιοι αναπληρωτές για τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ότι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) που ενδιαφέρονται να προσληφθούν, από 22 έως και 29 Ιουλίου 2016.

Για την απόδοση συνάφειας, στους προσκομιζόμενους μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν στην Π.Δ.Ε. τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο, αποθηκευμένα ως ακολούθως : «Επώνυμο_κλάδος_Τίτλος». Πχ «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ΠΕ23_ΜΤΣ.pdf»

Η Επιτροπή εξέτασης Συναφειών του ΙΕΠ δέχεται και απαντά αποκλειστικά και μόνο στα αιτήματα που διαβιβάζουν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Π.Δ.Ε. και στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ και θα αποσταλούν στο Α.Σ.Ε.Π. για έλεγχο νομιμότητας. Εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π.

Η προκήρυξη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.