Μουσικό σχολείο Ηρακλείου:Διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την εγγραφή στην Α’ γυμνασίου


Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου υπενθυμίζει ότι η διαδικασία υποβολής των  αιτήσεων για την εγγραφή στην Α’ γυμνασίου έχει ξεκινήσει από τις 10 Μαΐου και λήγει στις 31 Μαΐου 2016.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να συμπληρώσετε την Αίτηση αυτή (για όσους έχουν ίντερνετ) είναι από την ιστοσελίδα του Σχολείου στη διεύθυνση www.mousiko.gr Διαφορετικά μπορείτε να έρθετε στο Σχολείο να τη συμπληρώσετε.

Η υποβολή της Αίτησης πρέπει να γίνει  μέχρι τις 31 Μαΐου. Επειδή το Σχολείο λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο πανελληνίων, τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μπορούμε να σας δεχθούμε κατά τις ώρες 12:00 ως 14:00, ενώ Τρίτη & Πέμπτη από 08:00 ως 14:00.

Σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος μπορείτε  να μας τη στείλετε υπογεγραμμένη με Φαξ στο 2810.761.696 ή με e-mail  (αν διαθέτετε scanner) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Το Μουσικό Σχολείο βρίσκεται μέσα στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών.

Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Μουσικού Σχολείου, ώρα 9:00 π.μ. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών  από την Επιτροπή Επιλογής.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο Σχολείο στο 2810.761.696 (όχι τις ώρες των πανελληνίων, όπως αναφέρουμε παραπάνω) ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μαθητές μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.