2bbf67b7c8abb2df75f56e88122f49b3_XLΑναγνώριση της προσφοράς του Διευθυντή του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού, στον θεσμό και στη λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και ειδικά στον ευαίσθητο χώρο των σωφρονιστικών καταστημάτων, αποτελεί η άμεση αποδοχή της πρότασης για μετονομασία του 2ου ΣΔΕ Κορυδαλλού ή ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού σε 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού Γεώργιος Ζουγανέλης.
Την πρόταση, που εκφράζει τα αισθήματα εκτίμησης και αναγνώρισης της προσφοράς σύσσωμης της κοινωνίας του Κορυδαλλού για πρώτο διευθυντή, που έφυγε αιφνιδια-στικά από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετέφερε ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης στον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Θεοδόση Πελεγρίνη.
Πρόταση για την μετονομασία του σχολείου είχαν διατυπώσει και η πρώην προϊσταμένη Β΄θμιας Εκπαίδευσης κα Αρχοντία Παπαδοπούλου, στη θητεία της οποίας είχε ιδρυθεί το σχολείο, καθώς και οι μαθητές του ΣΔΕ Κορυδαλλού προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για τον αγαπημένο τους δάσκαλο.
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ζουγανέλη θα πουν σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 13.οο η οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες στον Ι. Ναό Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως, όπου θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθίας, ενώ η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.