sinedria2bΟ Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) συνδιοργανώνουν ημερίδα στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν οι επικείμενες προκηρύξεις του προγράμματος Ορίζοντας 2020 στον τομέα Υγείας, Πληροφορικής, Ενέργειας, Μελλοντικών Αναδυομένων Τεχνολογιών καθώς και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας.

Επίσης θα γίνει συζήτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της ελληνικής συμμετοχής στις προκηρύξεις του 2014, τις νέες απαιτήσεις ανοιχτής πρόσβασης και τα εργαλεία υποστήριξης ερευνητών για την προετοιμασία προτάσεων και κοινοπραξιών. Τέλος θα πραγματοποιηθεί προ-αξιολόγηση των υπό προετοιμασία προτάσεων για όσους υποβάλλουν φόρμα Ανεύρεσης Ερευνητικής Συνεργασίας.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής που βρίσκεται στο σύνδεσμο:http://goo.gl/forms/20lc2OnP8M

Οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω του παραπάνω συνδέσμου μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένη τη φόρμα αναζήτησης ερευνητικών συνεργασιών στο e-mail:[email protected]

Πληροφορίες-επικοινωνία

Συμπληρωματικά στοιχεία επικοινωνίας:

Τζιτζινού Κατερίνα

T: 2310539682
@: [email protected]

Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες συνεδρίου/ημερίδας

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος, 2015 – 14:45

Χώρος:

ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.