e-learningΤο e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης για 14η συνεχή χρονιά, διαθέτει το νέο κύκλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με έναρξη μαθημάτων στις 25/05/2015.

Οι εκπαιδευόμενοι που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν επιπλέον μια από τις κάτωθι πρόσθετες παροχές:

A. Δωρεάν Παρακολούθηση
ενός επιπλέον Προγράμματος από τα ακόλουθα:
1. Eshop Development
2. Αναπτυξιακά Θέματα της Ελληνικής Οικονομίας έως το 2020
3. Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία
4. Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων
B. Δωρεάν Παροχή Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας μέσω της πλατφόρμας MentorMe του E-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών
Πάνω από 100 Επαγγελματίες παρέχουν καθοδήγηση στους εκπαιδεύομενους που επιθυμούν να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας, να δικτυωθούν σε συγκεκριμένους κλάδους και να ενημερωθούν για ευκαιρίες εργασίας
Γ. Δωρεάν Υπηρεσία Εξατομικευμένης Επιχειρηματικής Καθοδήγησης μέσω της ProjectYou
σε επίπεδο υποστήριξης για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών. Οι συμμετέχοντες στη δράση μπορεί να έχουν μία επιχειρηματική ιδέα σε οποιοδήποτε στάδιο ωριμότητας (αρχικό ή προχωρημένο στάδιο υλοποίησης).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 150 Προγραμμάτων διάρκειας 3 έως 10 μηνών που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα Εκπαιδευτικών Κατευθύνσεων και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.Στα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ECVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass. Η χρήση του ECVET επιτρέπει την αναγνώριση, μεταφορά και συσσώρευση πιστωτκών μονάδων μεταξύ Προγραμμάτων από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Κέντρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.