CHARISMA_afisaΑγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή του 2ου επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο “Ακαδημαϊκή αριστεία και χάρισμα: καινοτόμες πρακτικές προσωποποιημένης μάθησης“, στην Αθήνα, το Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τα εκπαιδευτήρια “Νέα Γενιά Ζηρίδη” σε συνεργασία με πανεπιστημιακά τμήματα και φορείς από τον χώρο της εκπαίδευσης, και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Φιλοξενείται στην Αίθουσα Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα.
Χάρτης:  http://goo.gl/maps/1AhZv
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα στο ΕΝΤΥΠΟ Α. https://sites.google.com/site/synedrioaristeia2014/
Στα τέσσερα συμπόσια -ένα για κάθε θεματική- του συνεδρίου θα παρακολουθήσετε εισαγωγικές τοποθετήσεις, κεντρικές εισηγήσεις από διακεκριμένους επιστήμονες, σχολικούς συμβούλους, εκπροσώπους φορέων και εκπαιδευτικούς και παρουσίαση καλών πρακτικών.
Το κάθε συμπόσιο θα ολοκληρωθεί με συζήτηση με το ακροατήριο, με τοποθετήσεις των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και εργαστήρια (στο διάστημα ανάμεσα στο β’ και το γ’ συμπόσιο).
Η ανακοίνωση των καλών πρακτικών που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Με εκτίμηση,

Νατάσα Μερκούρη, φιλόλογος
Υπεύθυνη Επικοινωνίας του συνεδρίου
Πρόγραμμα
Πρόσκληση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.