ypourgeio paideias-3

ypourgeio_paideiasΠαράταση της περιόδου παροχής μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους νεοεισαχθέντες το Ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 στα Α.Ε.Ι. με τη Βεβαίωση Εγγραφής ή τη Βεβαίωση Επιτυχίας.

Για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των νεοεισαχθέντων το Ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, παρατείνεται έως και τις 31 Ιανουαρίου 2014 η περίοδος καταβολής μειωμένου εισιτηρίου με την επίδειξη κατά περίπτωση της Βεβαίωσης Εγγραφής ή της Βεβαίωσης Επιτυχίας τους καθώς και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής τους και έκδοσης της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, η Βεβαίωση Επιτυχίας χορηγείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασης των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.