epidavros_teatroΣας ενημερώνουμε ότι η 27η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα να την εορτάσει πραγματοποιώντας θεατρικές δραστηριότητες (δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, θεατρικό αναλόγιο, συζητήσεις με ανθρώπους του θεάτρου κ.λπ.) και μεταφέροντας το μήνυμα του διαλόγου, της επικοινωνίας, της αισθητικής, της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με το μέσον που διαχρονικά αναγνωρίζεται ότι μπορεί να πετύχει τα παραπάνω, το θέατρο.

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, τακτικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού για το Θέατρο στην Εκπαίδευση/IDEA, οργανώνει από τις 23 έως τις 30 Νοεμβρίου 2013 επιμορφωτικές ημερίδες και καλλιτεχνικές/θεατρικές δράσεις με κεντρικό θέμα «Αντιρατσιστική εκπαίδευση, σχολικός εκφοβισμός, ανθρώπινα δικαιώματα». Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.theatroedu.gr.

                Η συμμετοχή στον εορτασμό αυτό και τις παραπάνω δράσεις είναι προαιρετική και πραγματοποιείται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

 

        ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΟΚΟΤΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.